Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Laselektroden

Of je nu een professionele lasser bent of een doe-het-zelver die houdt van metaalbewerking, laselektroden zijn onmisbaar voor je lasprojecten. Deze elektroden zijn een cruciaal component van het lasproces en stellen je in staat om stukken metaal op een duurzame en efficiënte manier aan elkaar te lassen.

De kracht van laselektroden

Laselektroden zijn ontworpen om hoge temperaturen te weerstaan en om een stabiele elektrische stroom te leveren voor het smelten van metaal tijdens het lassen. Ze zijn gemaakt van speciale metaallegeringen en zijn meestal bedekt met een flux die helpt bij het stabiliseren van de boog en het beschermen van het lasgebied tegen oxidatie. Weet je dat er verschillende soorten laselektroden zijn, elk ontworpen voor specifieke lasprocessen en metaalsoorten? Dat betekent dat je altijd de juiste elektrode voor je project kunt vinden, of je nu met roestvrij staal, aluminium, of een ander soort metaal werkt.

Toepassingen en gebruik van laselektroden

Laselektroden worden gebruikt in verschillende soorten lasprocessen, waaronder MMA (Manual Metal Arc) lassen, ook bekend als stoklassen. Het juiste gebruik van laselektroden vereist enige kennis en ervaring. Het is belangrijk om de elektrode op de juiste manier te positioneren en om de juiste lasstroom en booglengte te gebruiken. Ook is het essentieel om te zorgen voor een veilige werkomgeving, gezien de hoge temperaturen en de intense lichtboog die tijdens het lassen worden geproduceerd.

Bij Fixami begrijpen we dat elke lasopdracht uniek is en dat je de juiste hulpmiddelen nodig hebt om het werk goed te doen. Daarom bieden we een groot online assortiment aan laselektroden, allemaal beschikbaar voor snelle levering. We hebben laselektroden van hoge kwaliteit voor verschillende lasprocessen en metaalsoorten, zodat je altijd de juiste elektrode voor je project kunt vinden. En als je niet zeker weet welke laselektroden je nodig hebt, dan staat ons team van experts voor je klaar om je te voorzien van persoonlijk advies. Bij Fixami staat jouw lasproject centraal.

Categorie

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is