Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Steenboor

Werken met steen vraagt om een specifiek stuk gereedschap dat net zo hard is als de klus zelf - een steenboor. Of je nu een professional bent die een bouwproject uitvoert of een doe-het-zelver die wat gaten in beton of metselwerk moet boren, een steenboor is een essentieel gereedschap dat je helpt om het werk gedaan te krijgen.

De kracht van de steenboor

Steenboren zijn speciaal ontworpen om door harde materialen zoals baksteen, beton en natuursteen te boren. Ze hebben een hardmetalen punt die ervoor zorgt dat ze tegen de weerstand van deze harde materialen bestand zijn. De spiralen in de schacht helpen dan weer om het boormeel uit het gat te verwijderen. Het is best verbazingwekkend dat, ondanks hun robuuste constructie, steenboren in staat zijn om zeer nauwkeurige gaten te boren. Een leuk weetje: de technologie die wordt gebruikt in steenboren is vergelijkbaar met de technologie die wordt gebruikt voor het boren van oliebronnen!

Efficiënt werken met een steenboor

Als je een steenboor gebruikt, moet je ervoor zorgen dat je boor even scherp en krachtig is als je steenboor. Het gebruik van een klopboor of een boorhamer is ideaal voor deze klus. Zorg ervoor dat je langzaam begint te boren om te voorkomen dat de boor verschuift en geleidelijk de snelheid verhoogt terwijl je dieper boort. Onthoud dat je moet boren met druk en niet met snelheid. Als je merkt dat je moeite hebt om door de steen te boren, controleer dan of je boor niet bot is.

Waarom kies je voor steenboren van Fixami?

Bij Fixami begrijpen we dat de juiste gereedschappen het verschil maken. Daarom bieden we een groot online assortiment van hoogwaardige steenboren aan. En dankzij onze scherpe online prijzen weet je zeker dat je de beste deal krijgt. Bovendien zorgen we met onze snelle levering ervoor dat je zo snel mogelijk aan de slag kunt gaan met je project. Met onze top service en uitgebreide keuze is Fixami de ideale plek voor al je gereedschapsbehoeften.

Categorie

  42 artikelen

  Helpende hand nodig?

  Onze specialisten staan voor je klaar

  employees

  Pagina 1 van 2

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is