Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Etagewagen

Als vakman of vakvrouw besef je hoe essentieel efficiënte mobiliteit en organisatie zijn bij projecten, zowel groot als klein. Dat betekent niet alleen zorg dragen voor je gereedschappen, maar ook voor de manier waarop je deze verplaatst. Maak kennis met de etagewagen: jouw nieuwe beste vriend op de werkplek.

Kenmerken die de etagewagen onderscheiden

Wat is een etagewagen precies? Simpel gezegd is het een multifunctionele wagen uitgerust met verschillende lagen of 'etages'. Deze etages zorgen ervoor dat je jouw gereedschappen en materialen overzichtelijk en gescheiden kunt houden tijdens transport. Gemaakt van duurzame materialen zoals robuust staal of stevig kunststof, zijn etagewagens bestand tegen de eisen van dagelijks professioneel gebruik. Dankzij de wendbare wielen kun je de wagen soepel door elke omgeving manoeuvreren. Een leuk detail: etagewagens vinden hun oorsprong in grote bibliotheken, waar ze werden ingezet om boeken efficiënt van de ene naar de andere verdieping te transporteren.

Optimaliseer je workflow met een etagewagen

Het gebruik van een etagewagen is vrij eenvoudig, maar er zijn een paar tips om het maximale uit dit hulpmiddel te halen. Begin met het plaatsen van zwaardere items op de onderste etage. Dit houdt de wagen stabiel en vermindert het risico van kantelen. Zorg er ook voor dat alle items goed zijn vastgezet en niet uitsteken. Dit voorkomt niet alleen mogelijke schade, maar zorgt ook voor de veiligheid van jezelf en anderen. Het is niet alleen een ideaal hulpmiddel voor bouwplaatsen, maar ook voor magazijnen, kantoren en zelfs winkels.

Fixami en jouw etagewagen: de perfecte combinatie

Waarom zou je voor Fixami kiezen als je op zoek bent naar een etagewagen? Ten eerste, ons groot online assortiment garandeert dat je precies vindt wat je zoekt, afgestemd op jouw specifieke behoeften. En met onze scherpe online prijzen weet je zeker dat je waar voor je geld krijgt. Maar er is meer. Dankzij onze eigen voorraad kunnen we een snelle levering beloven. Bovendien staan onze specialisten altijd klaar om je van persoonlijk advies te voorzien, zodat je altijd de beste keuze maakt. En laten we onze top service niet vergeten: bij Fixami staat de klant altijd centraal.

Categorie

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is