NL

FR

Prijs

Assteun

Als professional weet je hoe belangrijk het is om over het juiste gereedschap te beschikken, vooral als het gaat om veiligheid. Een onderdeel dat in deze categorie onmisbaar is, is de assteun. Het is niet alleen een handig hulpmiddel, maar ook essentieel voor het garanderen van een veilige werkomgeving wanneer je onder voertuigen werkt.

Het stevige fundament: de assteun

De assteun is ontworpen om zware lasten te dragen en stabiliteit te bieden, vooral wanneer een voertuig omhoog wordt gebracht voor onderhoud of reparatie. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen, meestal staal of ijzer, om een maximale draagkracht te garanderen. De poten van de assteun zijn vaak in een driehoekige vorm ontworpen voor extra stabiliteit. Bovendien zijn veel assteunen verstelbaar in hoogte, zodat ze op verschillende voertuigtypes kunnen worden afgestemd. Wist je dat het gebruik van assteunen niet alleen aanbevolen wordt voor professionals, maar ook voor doe-het-zelvers? Veiligheid komt altijd op de eerste plaats, ongeacht je ervaringsniveau.

Veilig aan de slag met de assteun

Wanneer je een assteun gebruikt, zijn er enkele belangrijke stappen en overwegingen waarmee je rekening moet houden. Begin altijd met het kiezen van een stabiele en vlakke ondergrond om te werken. Nadat je het voertuig met een krik omhoog hebt gebracht, plaats je de assteun onder de juiste ophangpunten van het voertuig. Zorg ervoor dat de assteun stevig op zijn plaats staat voordat je het volledige gewicht van het voertuig overbrengt. Het is ook raadzaam om regelmatig de staat van je assteunen te controleren op tekenen van slijtage of schade.

Waarom kiezen voor assteunen van Fixami?

Veiligheid en kwaliteit staan voorop, vooral als het gaat om gereedschap dat je leven kan redden. Bij Fixami begrijpen we dit en daarom bieden we een groot online assortiment assteunen aan, zodat je altijd het model vindt dat bij jouw behoeften past. Daarnaast garanderen we scherpe online prijzen, zodat je verzekerd bent van waar voor je geld. Maar dat is nog niet alles. Onze eigen voorraad zorgt ervoor dat je aankoop direct leverbaar is. En heb je advies nodig? Ons team staat klaar om je te voorzien van persoonlijk advies, zodat je altijd de juiste keuze maakt. Fixami, voor professionals die waarde hechten aan kwaliteit en veiligheid.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is