usp1
usp2
usp3

NL

FR

Laserliner SuperPlane-Laser 3D Set 360° Kruislijnlaser incl. statief in koffer - 3 lijnen - 15m

Laserliner SuperPlane-Laser 3D Set 360° Kruislijnlaser incl. statief in koffer - 3 lijnen - 15m
377,79

Verwachte leverdatum

13-05-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Laserliner 081.180-1 Kruislijnlaser - Meesterwerk in drie dimensies
   Ontdek het gereedschap dat je projecten naar een hoger niveau tilt: de Laserliner SuperPlane-Laser 3D Set. Deze kruislijnlaser is een driedimensionale virtuoos met drie krachtige 360 graden lasercirkels (één horizontaal en twee verticaal) die je projecten verlichten in groen schijnsel. Het toestel pakt uit met een Automatic Level, waardoor uitlijnen automatisch en precies geschiedt door een magnetisch gedempt pendelsysteem. Voeg daar de eenvoudige loodfunctie aan toe, en je hebt de ultieme compagnon voor elke uitlijntaak. Heb je specifieke neigingen nodig? Geen probleem! De neigingsmodus maakt het aanpassen ervan kinderspel. Met een robuuste bouw en transportbescherming door een pendelvergrendeling, is deze kruislijnlaser op alles voorbereid. Wordt geleverd met een handig statief dat perfect is voor werkzaamheden dicht bij het plafond of voor plaatsingen op muren en magnetische objecten. Kort gezegd, of je nu bezig bent met binnenhuisarchitectuur of complexe constructieprojecten, deze Laserliner set, compleet met batterij-aangedreven motor en meegeleverde alkaline batterijen, zorgt dat jouw metingen steeds op punt staan.

   Veilig en duurzaam klussen met precisie
   Bedrijfsveiligheid en duurzaamheid zijn twee peilers waar de Laserliner SuperPlane-Laser 3D Set op rust. Dankzij de Alkaline batterijtechnologie, biedt het toestel een langdurige en stabiele energiebron die de groene laserlijnen zelfs in de felste omstandigheden zichtbaar maakt. De geïntegreerde Out-Of-Level functie signaleert optisch wanneer het toestel zich buiten het nivelleerbereik bevindt, wat zorgt voor nauwkeurige resultaten en een veilige werkplaats. De transport Lock functie dient als een extra beveiliging voor het pendelsysteem tijdens vervoer, zodat je deze betrouwbare kluspartner veilig overal naartoe neemt. Of het nu gaat om extreem koude opslagtemperaturen van -10 Celsius of het harde werk bij maximale temperaturen tot 50 Celsius, deze driedimensionale lasermaster kan het allemaal aan. Zo blijft je werk niet alleen nauwkeurig maar ook veilig en duurzaam zonder in te boeten aan prestaties.

   Een slimme keuze voor elk project
   Het toevoegen van de Laserliner SuperPlane-Laser 3D Set aan je gereedschapskist is meer dan een slimme beslissing; het is een investering in kwaliteit en efficiëntie. Wanneer je bij onze webshop bestelt, profiteer je niet alleen van snelle levering die jouw projecten sneller in gang zet, maar ook van onze scherpe prijzen die het beste in de markt garanderen. Ons uitgebreide assortiment en vriendelijke service staan klaar om je te begeleiden bij je aankoop en er zeker van te zijn dat je de perfecte tools voor jouw behoeften vindt. Voeg hier de betrouwbaarheid en veelzijdigheid van de Laserliner SuperPlane-Laser 3D Set aan toe, en het wordt duidelijk: dit is een onmisbare tool voor iedereen die met meetnauwkeurigheid en precisie zijn projecten wil opleveren. Wacht niet langer en versterk je gereedschapsarsenaal vandaag nog met dit meesterstuk.

   Minimale opslagtemperatuur

   -10 °C

   Verpakt in

   Koffer

   Type meetgereedschap

   Kruislijnlaser

   Laser lijnen

   360 graden

   Zelfnivellerend

   Ja

   Zelfnivellerend percentage

   3 %

   Laserklasse

   Klasse 2

   Meetbereik

   15 m

   Type motor

   Batterij

   Meetbereik inclusief ontvanger

   15 m

   Inclusief statief

   Ja

   Statiefaansluiting

   Ja

   Laserkleur

   Groen

   Lasertype

   Kruislijnlaser

   Batterijtechnologie

   Alkaline

   Aantal meegeleverde accu's / batterijen

   4

   Aantal lijnen

   3

   EAN

   4021563703852

   1x Laserliner 081.180-1 Kruislijnlaser
   1x Koffer
   1x Batterijen
   1x Statiefconsole
   1x FixPod 155 cm statief
   1x Laserbril

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.