usp1
usp2
usp3

NL

FR

Hultafors V 30 P Winkelhaak Professional - 30 cm

Hultafors V 30 P Winkelhaak Professional - 30 cm
Hultafors V 30 P Winkelhaak Professional - 30 cm
Hultafors V 30 P Winkelhaak Professional - 30 cm
Hultafors V 30 P Winkelhaak Professional - 30 cm
Hultafors V 30 P Winkelhaak Professional - 30 cm
33,59

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Hultafors 260203 winkelhaak: jouw nauwkeurigheid, ons vakmanschap
   Maak kennis met de Hultafors V 30 P Winkelhaak Professional - 30 cm, een ultieme combinatie van precisie en duurzaamheid voor professionals en enthousiastelingen. Ontworpen met oog voor detail, beschikt deze winkelhaak over een blad van roestvrij staal, wat niet alleen zorgt voor een langdurige scherpte maar ook een ongeëvenaarde weerstand tegen corrosie biedt. Het aluminium blok, geanodiseerd voor extra bescherming, vormt de ruggengraat van deze winkelhaak. Met een breedte van 18 mm en een zorgvuldig gewalst oppervlak, biedt het een ergonomische ervaring die je nog niet eerder hebt gevoeld. De mm-schaalverdeling, diep in het staal geëtst op zowel de bovenste als onderste rand van het blad, valt direct op door zijn slijtvastheid en nauwkeurigheid. Dit is niet zomaar een winkelhaak, dit is de Hultafors V 30 P, gemaakt om jouw projecten met precisie te begeleiden en uit te blinken in elk opzicht.

   Veiligheid en betrouwbaarheid voorop
   Wanneer je kiest voor de Hultafors V 30 P Winkelhaak Professional, kies je niet alleen voor precisie maar ook voor veerkracht en veiligheid in je werk. Het aluminium blok en het roestvrijstalen blad zijn niet alleen ontworpen voor duurzaamheid maar zorgen ook voor een veilige hantering bij elke klus. Het ergonomische ontwerp beoogt vermoeidheid te verminderen en de efficiëntie te verhogen, terwijl de diep geëtste schaalverdelingen zorgen voor blijvende leesbaarheid en betrouwbaarheid bij langdurig gebruik. Deze winkelhaak is jouw trouwe partner bij elke meet- en markeertaak, voorzien van betrouwbaarheid als zijn kernwaarde. De compromisloze kwaliteit garandeert een zorgeloos gebruik voor zowel de professionele als de hobbyvakman, met de geruststellende zekerheid dat elke meting precies is zoals je verwacht.

   Maak de slimme keuze voor jouw toolkit
   Door nu te kiezen voor de Hultafors V 30 P Winkelhaak Professional bij onze webshop, investeer je niet alleen in precisiegereedschap maar ook in een ervaring die wordt versterkt door onze ongeëvenaarde service. Ons aanbod kenmerkt zich door een groot assortiment en scherpe prijzen, waardoor jouw winkelervaring net zo bevredigend is als het gebruik van de winkelhaak zelf. De snelle levering zorgt ervoor dat je zonder vertraging aan de slag kunt met je projecten, terwijl onze vriendelijke service garant staat voor een aankoop waar je geen spijt van zult krijgen. Laat deze kans niet liggen om een essentieel stuk gereedschap in huis te halen dat staat voor nauwkeurigheid en kwaliteit, ondersteund door de voordelen die onze webshop te bieden heeft.

   EAN

   7317842602013

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.