usp1
usp2
usp3

NL

FR

HiKOKI NT1865DMAWXZ 18V Li-Ion accu tacker set (2x 3,0Ah) in HSC - 32-65mm - koolborstelloos

HiKOKI NT1865DMAWXZ 18V Li-Ion accu tacker set (2x 3,0Ah) in HSC - 32-65mm - koolborstelloos-image
670,49

Verwachte leverdatum

14-10-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Maak kennis met je nieuwe maatje: de HiKOKI NT1865DMAWXZ accu tacker
   Ben jij het ook zat om altijd maar te rommelen met die vervelende luchtslangen en gaspatronen? Tadaa, hier is je redder in nood: de HiKOKI NT1865DMAWXZ 18V Li-Ion accu tacker set, compleet met twee 3,0Ah accu’s. Dit pareltje is je perfecte partner voor het zware geschut. Met een Multi-Volt accu platform, Li-ion batterijtechnologie, en 18 krachtige Voltjes weet je zeker dat geen klus te groot is. Het fijnste? Deze accu tacker is koolborstelloos; wat betekent dat ‘ie efficiënter en duurzamer werkt. Weegt ‘ie zwaar op de hand? Welnee, met 1400 gram houd je ‘m easy de hele dag vast. En schiet je een keer mis, geen paniek! Vastgelopen spijkers verwijder je in no-time zonder gereedschap. Met een oplaadtijd van slechts 45 minuten ben je zo weer in business. En die diepteregeling? Ook die stel je in zonder te mopperen over extra gereedschap. Klinkt als muziek in de oren, toch?

   Veilig en duurzaam klussen is een fluitje van een cent
   Deze tacker is niet alleen een krachtpatser, maar ook je beste vriend als het gaat om veiligheid en duurzaamheid. Geen gedoe meer met gaspatronen of luchtslangen; je werkt helemaal snoerloos. En dankzij de koolborstelloze motor, kun je erop vertrouwen dat deze jongen minder snel slijt en langer meegaat. Diepteregeling zonder gereedschap betekent dat je volledige controle houdt over elk schot, zonder hoofdpijn. Vastgelopen spijkers? Geen zorgen meer, je fikst het snel en zonder extra tools. Met de HiKOKI NT1865DMAWXZ weet je zeker dat je investeert in een tacker die je klussen veiliger, efficiënter en een stuk aangenamer maakt. En laten we eerlijk zijn: wie wil dat nou niet?

   Waarom je absoluut voor deze accu tacker bij ons moet zijn
   Nu weet je wat je aan deze HiKOKI NT1865DMAWXZ accu tacker hebt, maar waarom zou je ‘m bij ons moeten scoren? Simpel: wij staan garant voor scherpe prijzen en een vriendelijke service die je bij blijft. Niet alleen scoor je deze top tacker tegen een prijs waar de buren jaloers op zullen zijn, maar ook is ‘ie razendsnel bij jou thuis. Geen weken wachten, gewoon lekker door kunnen pakken met je projecten. En zit je met vragen? Ons team van vakidioten staat altijd klaar om je te helpen. Kies voor gemak, kies voor kwaliteit. Kies voor ons, en je weet zeker dat je goede spullen in huis haalt voor je volgende klus. Enne, daar kan geen ander tegenop!

   Accu platform

   MULTI-VOLT

   Batterijtechnologie

   Li-ion

   Gauge

   15

   Amperage

   3

   Oplaadtijd

   45 m

   Draaddikte

   1.8 mm

   Aantal meegeleverde accu's / batterijen

   2

   Inhoud magazijn

   100

   Werkt op

   Accu

   Koolborstelloos

   Ja

   Nietlengte

   65 mm

   Voltage

   18

   EAN

   8717574065473

   Artikelnummer

   261778

   Hoogte (Product)

   344 mm

   Gewicht (Product)

   3.5 kg

   Lengte (Product)

   300 mm

   1x HiKOKI NT1865DMAWXZ accu tacker
   1x HiKOKI Accu
   1x HiKOKI Oplader
   1x HiKOKI HSC IV Koffer

  Aanbevolen combinaties

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.