NL

FR

Prijs

Bandentang

Wanneer het gaat om het efficiënt werken aan voertuigbanden, staat de bandentang op de voorgrond. Deze handige tool is een must-have voor professionals die vaak werken aan het monteren, demonteren of repareren van banden.

Bandentang: niet zomaar een tang

De bandentang is speciaal ontworpen om de klus van het werken met banden eenvoudiger te maken. Dankzij de specifieke vorm kan de tang effectief en veilig de wielgewichten vastklemmen of verwijderen. Hierdoor worden balansfouten voorkomen en wordt de levensduur van de band verlengd. Meestal gemaakt van sterk staal, zijn bandentangen duurzaam en bestand tegen de slijtage van dagelijks gebruik in de garage. En wist je dat de moderne bandentangen vaak een coating hebben die voorkomt dat de velg van het voertuig wordt beschadigd?

De kunst van het hanteren van een bandentang

Goed gebruik van de bandentang is essentieel om de levensduur van zowel de tang als de band zelf te verlengen. Eerst en vooral is het belangrijk om de juiste tang voor de specifieke klus te kiezen. Zorg ervoor dat je de tang stevig vasthoudt en oefen gelijkmatige druk uit bij het plaatsen of verwijderen van wielgewichten. Het is ook belangrijk om regelmatig de conditie van je tang te controleren op tekenen van slijtage of schade, omdat een beschadigde tang de band of velg kan beschadigen.

Waarom jouw bandentang kopen bij Fixami?

Als professional is het essentieel om te kunnen bouwen op je gereedschap. Daarom is Fixami de perfecte keuze. Met een groot online assortiment vind je altijd de juiste bandentang voor je behoeften. En het beste? Dankzij onze snelle levering heb je jouw nieuwe tang in een handomdraai in huis. Maar dat is nog niet alles. Onze scherpe online prijzen betekenen dat je topkwaliteit krijgt zonder de hoofdprijs te betalen. En mocht je ooit vragen hebben of advies nodig hebben, dan staat ons team van experts klaar om je te helpen. Kortom, voor kwaliteit, service en snelheid kies je voor Fixami.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is