usp1
usp2
usp3

NL

FR

DeWALT DWE4227-QS Haakse slijper - 1200W - 125mm - Softstart

DeWALT DWE4227-QS Haakse slijper - 1200W - 125mm - Softstart-image
153,89

Verwachte leverdatum

12-06-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontmoet de DeWALT DWE4227-QS Haakse Slijper: Jouw Held voor Zware Klussen
   Zeg gedag tegen middelmatig gereedschap en omarm de kracht van de DeWALT DWE4227-QS Haakse Slijper, je nieuwe beste vriend op het gebied van slijpwerk. Met een opgenomen vermogen van maar liefst 1200 Watt en draaiend op netstroom, is deze slijper ontworpen om zelfs de meest veeleisende slijpklussen aan te pakken. Dankzij de comfortabele M14 aansluiting en de 125mm zaagbladen diameter, is hij uiterst geschikt voor allerlei soorten slijpwerk. De softstart-functie zorgt ervoor dat je gecontroleerd en veilig te werk gaat, terwijl het maximale toerental van 11000 omwentelingen per minuut garandeert dat je werkzaamheden altijd vlot en efficiënt verlopen. Hanteer de macht over jouw klussen met deze betrouwbare, krachtige elektrische haakse slijper, voorzien van een handige duimschakelaar, voor optimaal gemak en controle.

   Veilig en Duurzaam: Jouw tweeledige garantie
   De DuWALT DWE4227-QS Haakse Slijper is niet alleen ontworpen om krachtig te zijn, maar ook om zowel veilig als duurzaam te zijn. De ingebouwde softstart-technologie verzekert dat elke start veilig verloopt, waardoor risico's op onverwachte reacties of kickbacks worden geminimaliseerd. Dit draagt eveneens bij aan de duurzaamheid van het apparaat; een zachte start betekent minder slijtage op de motor op de lange termijn, en dat betekent dat je langer van je haakse slijper kunt genieten. Daarnaast zorgt de hoogwaardige constructie ervoor dat de DWE4227-QS betrouwbaar is in het veld. Wanneer je deze haakse slijper in handen hebt, ben je verzekerd van een product dat ontworpen is met jouw veiligheid en de levensduur van het gereedschap in gedachten.

   Kies voor Gemak en Kwaliteit bij Ons
   Door te kiezen voor de DeWALT DWE4227-QS Haakse Slijper via onze webshop, verzekeren we je van een winnende combinatie van voordelen. Niet alleen krijg je toegang tot een gerenommeerde krachtpatser die je helpt om de klus te klaren, maar je profiteert ook van onze ongeëvenaarde snelle levering en scherpe prijzen. Onze webshop staat bekend om zijn vriendelijke service en groot assortiment, waardoor je erop kunt vertrouwen dat je niet alleen het juiste gereedschap in huis haalt, maar ook de beste online winkelervaring geniet. Laat je overtuigen door de voordelen die onze service biedt en maak de slimme keuze voor jouw gereedschapscassette.

   Werkt op

   Netstroom

   Type schakelaar

   Duimschakelaar

   Toerental onbelast

   11000 rpm

   Softstart

   Ja

   Toerental onbelast, bereik

   0-11000

   Opgenomen vermogen

   1200 W

   Aansluiting

   M14

   Schijven diameter

   125

   Type motor

   Elektrisch

   EAN

   5035048548882

   Artikelnummer

   251936

   Gewicht (Product)

   2.2 kg

   1x DeWALT DWE4227-QS Haakse slijper

  Aanbevolen combinaties

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.