usp1
usp2
usp3

NL

FR

Welke Makita Mbox moet ik hebben?

Ben je het zat om je ongeorganiseerde bus of werkplaats door te spitten op zoek naar dat ene stuk gereedschap dat altijd lijkt te verdwijnen wanneer je het het meest nodig hebt? Wij kennen het gevoel. Een rommelige werkplek kan niet alleen frustrerend zijn, maar ook tijd- en geldverspillend. Maar maak je geen zorgen, er is een oplossing die de manier waarop je werkt kan veranderen. Maak kennis met de Makita Mbox: het ultieme antwoord op elke ongeorganiseerde chaos. Opbergen, koppelen, dragen en vervoeren was nog nooit zo gemakkelijk. In deze blog laten we je zien hoe je met dit opbergsysteem met bijbehorende accessoires niet alleen je powertools en handgereedschap kan opbergen, maar ook je werkproces kan verbeteren. Zo ga jij Beter Onderweg.


Makita Mbox

Wat is de Makita Mbox?

De Makita Mbox is niet zomaar een opbergkist voor gereedschap. Het is een doordacht systeem ontworpen om de efficiëntie, mobiliteit en organisatie van elke professional te maximaliseren. Gemaakt van robuust en duurzaam materiaal biedt de Mbox bescherming tegen stof, water en stoten, waardoor het een ideaal opbergsysteem is voor de professional die zijn tools in topconditie wil houden. Geen ongeorganiseerde berg met gereedschap, maar alles makkelijk mee voor onderweg.

Naar alle transport en opslag.

Modulariteit voor maximale efficiëntie

Één van de meest indrukwekkende kenmerken van de Mbox is de modulariteit. Dankzij het slimme stapelsysteem kan elke professional zijn set naar behoefte uitbreiden en aanpassen. Of je nu een elektricien, timmerman of loodgieter bent: de Mbox groeit met je mee. Met verschillende maten en inzetbakken organiseer je moeiteloos kleine onderdelen en gereedschappen, waardoor je op locatie sneller de juiste tools bij de hand hebt.

Naar alle Makita systainers en systeemkoffers.

Een Mbox heeft altijd dezelfde lengte (395 mm) en breedte (295 mm). Alleen de hoogte is verschillend. Ideaal dus om te stapelen!

  • Mbox NR.1: 110 mm hoog
  • Mbox NR.2: 160 mm hoog
  • Mbox NR.3: 215 mm hoog
  • Mbox NR.4: 320 mm hoog

Makita Mbox

Duurzaamheid en bescherming

Makita begrijpt dat gereedschap voor jou een investering is die waargemaakt moet worden. De Mbox is ontworpen om bijvoorbeeld jouw accugereedschap veilig op te bergen, ongeacht de werkomstandigheden. De sterke sluitingen en het robuuste ontwerp zorgen ervoor dat je gereedschap veilig is opgeslagen, zelfs tijdens het ruwe dagelijkse transport.

Mobiliteit voor de professional onderweg

De Mbox is niet alleen stevig en veelzijdig, maar ook ontworpen voor gemakkelijke mobiliteit. Met ergonomische handvaten en de mogelijkheid om meerdere boxen veilig op elkaar te stapelen en te vervoeren, maakt de Mbox het verplaatsen van gereedschap van project naar project eenvoudiger dan ooit. Dit bespaart tijd en moeite, waardoor je je meer kunt focussen op het werk zelf.

Naar alle systainers en systeemkoffers Makita.

Toepassingen en accessoires

Wat de Mbox echt onderscheidt, zijn de talloze toebehoren die beschikbaar zijn om je gereedschapscollectie te complementeren. Van inzetstukken voor specifieke gereedschappen tot universele vakverdelers; er is een oplossing voor elke behoefte. Deze toebehoren maken het mogelijk om een gepersonaliseerde toolbox samen te stellen die precies past bij je werkstijl en -behoeften.

Handige accessoires voor in jouw Mbox:

Je radio en je bouwstofzuiger vervoeren? Ook geen probleem met de Makita Mbox. De trolley zorgt ervoor dat je alles zo weg kunt rollen.

Naar alle transport en opslag van Makita.

Meer over opbergen

De Makita Mbox met toebehoren is meer dan een opbergsysteem; het is een must voor elke professional. Het combineert duurzaamheid, modulariteit en mobiliteit op een manier die de efficiëntie op de werkplek verbetert en het leven van professionals gemakkelijker maakt. Bij Gereedschapcentrum zijn we trots om dit revolutionaire systeem aan te bieden en zijn we toegewijd om jou te ondersteunen met de beste tools voor je vak.

Ontdek naast de Makita Mbox ons volledige assortiment en toebehoren op onze website en ervaar zelf hoe deze innovatieve oplossing je werk kan transformeren. Want wanneer je gereedschap georganiseerd en beschermd is, kan jij je focussen op wat echt belangrijk is: je vakmanschap. Lees in deze blog over onze gereedschapskoffers van topmerken meer over opbergen met andere merken of bekijk hoe je de perfecte Makita set kunt samenstellen om in jouw Mbox op te bergen.

Beter Onderweg met de Makita Mbox.inschrijven nieuwsbrief