usp1
usp2
usp3

NL

FR

Rems 347006 Collum RG Rolgroefmachine - 1200W

Rems 347006 Collum RG Rolgroefmachine - 1200W-image
3.036,99

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Rems 347006 Overig elektrisch gereedschap - Verander de spelregels van het bouwterrein
   Ontdek de kracht en efficiëntie van de Rems 347006 Collum RG Rolgroefmachine, jouw nieuwe essentiële partner voor installatietechniek, sprinklerinstallaties, grote verwarmingsinstallaties, industrie en mijnbouw. Met een robuuste constructie die speciaal is ontworpen voor zowel de werkplaats als de bouwplaats, biedt deze 1200W krachtpatser de perfecte combinatie van duurzaamheid en draagbaarheid. De indrukwekkend snelle en rendabele manier van elektrisch rolgroeven tot 12" stelt je in staat de efficiëntie van je werkzaamheden significant te verhogen. En, dankzij de oliehydraulische drukcilinder en de compacte afmetingen met een gewicht van slechts 31 kg, inclusief rolgroefvoorziening en aandrijfmachine, werk je comfortabeler en flexibeler dan ooit tevoren. Of je nu in de installatietechniek werkt of grootse projecten aanpakt in de industrie en mijnbouw, de Rems 347006 Collum RG biedt je de betrouwbaarheid en prestatie die je nodig hebt.

   Veiligheid en duurzaamheid die tellen
   De Rems 347006 Collum RG Rolgroefmachine is niet alleen je krachtigste bondgenoot maar ook je veiligste. De gepatenteerde technologie en het slimme design zorgen ervoor dat je met volledige gemoedsrust kunt werken. De voeding van de drukrol met een oliehydraulische drukcilinder garandeert een soepele en constante werking, waardoor het risico op werkongevallen minimaliseert. Daarnaast benadrukt de robuuste, compacte constructie het duurzame karakter van dit apparaat – perfect voor zelfs de meest veeleisende bouw- en werkplaatsomgevingen. Deze betrouwbaarheid, samen met de gunstige afmetingen en het lichte gewicht, maken van de Rems 347006 een maatstaf voor veilig en duurzaam gebruik in zijn klasse.

   Kies voor kwaliteit en service
   In zee gaan met ons voor je aankoop van de Rems 347006 Collum RG Rolgroefmachine betekent kiezen voor ongeëvenaarde kwaliteit en service. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk snelle levering en toegang tot een breed assortiment voor je zijn. Daarom zetten we ons in om niet alleen dit topgereedschap snel bij je te krijgen, maar bieden we je ook de vriendelijkste klantenservice en scherpe prijzen in de markt. Laat technische uitdagingen niet langer een obstakel zijn, maar een kans om te schitteren op jouw vakgebied. Met onze ondersteuning en de Rems 347006 Collum RG Rolgroefmachine til je jouw projecten naar een hoger niveau.

   EAN

   4039976131544

   Artikelnummer

   173494

   1x Paar groefrollen (drukrol, tegendrukrol) 2-6"
   1x Inbussleutel

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.