usp1
usp2
usp3

NL

FR

Redbrick Smaragd Werkschoen - S3 - Hoog - Maat 40

Redbrick Smaragd Werkschoen - S3 - Hoog - Maat 40
87,39

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Redbrick Smaragd: Stoere werkschoenen voor elke klus

   Als je op zoek bent naar een paar betrouwbare en stevige werkschoenen, dan zit je met de Redbrick Smaragd helemaal goed. Deze unisex werkschoenen zijn uitgevoerd in een stijlvolle bruine kleur en bieden je voeten optimale bescherming tijdens het werk. De schoenen vallen onder de veiligheidsklasse S3, wat betekent dat ze aan strenge veiligheidseisen voldoen.

   De Redbrick Smaragd is ontworpen met jouw comfort en veiligheid in gedachten. De zool is gemaakt van kevlar, een materiaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid en weerstand tegen doorboring. Dit betekent dat scherpe voorwerpen zoals spijkers of glas je voeten niet zullen bereiken. Het hoge model van de werkschoen biedt extra bescherming voor je enkels, wat vooral handig is op ongelijke oppervlakken of bij het beklimmen van ladders.

   Deze werkschoenen zijn beschikbaar in maat 40, een veelvoorkomende maat die jou waarschijnlijk als gegoten zal zitten. Of je nu in de bouw werkt, in een magazijn rondloopt of een andere professionele activiteit uitvoert, de Redbrick Smaragd werkschoenen zijn een betrouwbare keuze die je voeten de hele dag door ondersteunen. Kies voor kwaliteit en veiligheid met deze robuuste werkschoenen aan je voeten.

   Schoenmaat

   40

   Veiligheidsklasse

   S3

   Materiaal zool

   Kevlar

   Maat Fashion

   40

   Geslacht

   Unisex

   Kleurnaam

   Bruin

   Model werkschoen

   Hoog

   EAN

   5607258012332

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.