usp1
usp2
usp3

NL

FR

Qlima A 34 Luchtreiniger - 34m3

Qlima A 34 Luchtreiniger - 34m3-image
Qlima A 34 Luchtreiniger - 34m3-image
Qlima A 34 Luchtreiniger - 34m3-image
Qlima A 34 Luchtreiniger - 34m3-image
Qlima A 34 Luchtreiniger - 34m3-image
Qlima A 34 Luchtreiniger - 34m3-image
Qlima A 34 Luchtreiniger - 34m3-image
Outlet
70,59

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
   Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
   Haal frisse adem met de Qlima A 34 Luchtreiniger
   In de wereld van vandaag, waar de lucht in onze huizen soms meer vervuild is dan die buiten, biedt de Qlima A 34 Luchtreiniger jou de perfecte oplossing voor een zuiverdere, gezondere leefomgeving. Met een robuust vermogen van 32 Watt en een indrukwekkende luchtverplaatsingscapaciteit van 103 kubieke meter per uur, is deze luchtreiniger een kleine maar krachtige wachter van jouw binnenlucht. Dit toestel snijdt door de lucht als geen ander en vangt stof, pollen, allergenen en schadelijke vluchtige organische stoffen efficiënt weg. Dankzij het slimme elektronisch regelscherm en de handige timerfunctie, behoud je makkelijk de controle over de luchtkwaliteit in ruimtes tot 34 m³. Of je nu kiest voor een lichte bries of een krachtige zuivering, de drie ventilatiesnelheden bieden je de flexibiliteit die je nodig hebt. Compact, lichtgewicht, en uitgerust met een dubbel filtersysteem, staat de A 34 klaar om elk hoekje van jouw kamer te voorzien van frisse, schone lucht.

   Zekerheid en duurzaamheid gegarandeerd
   Veiligheid en duurzaamheid staan centraal bij de Qlima A 34 Luchtreiniger. Het apparaat is niet alleen ontworpen om je te beschermen tegen ongewenste deeltjes en stoffen in de lucht, maar ook om dit op een duurzame en energiezuinige manier te doen. Met een verwaarloosbare energieconsumptie van slechts 0,032 kW levert de A 34 topprestaties zonder een zware last op je elektriciteitsrekening of het milieu te leggen. Het maximaal geluidsniveau van slechts 41 dB(A) zorgt ervoor dat je rust en sereniteit in je woning of werkomgeving blijft behouden. Gemoedsrust is gegarandeerd met dit betrouwbare apparaat, dat een gezonde levensstijl ondersteunt zonder in te boeten aan comfort of efficiëntie. Verder, met een doordacht ontwerp en afmetingen die naadloos in elke ruimte passen, vormt de A 34 een onopvallende maar krachtige bondgenoot in je streven naar een gezondere lucht.

   Geniet van frisse lucht, elke dag opnieuw
   Wanneer je kiest voor de Qlima A 34 Luchtreiniger, kies je voor meer dan alleen een apparaat; je kiest voor een gezondere levensstijl. En als je deze keuze maakt via onze webshop, profiteer je ook van scherpe prijzen en onze vriendelijke service, twee van onze prominente unique selling points. Wij begrijpen hoe belangrijk snelle levering is voor jou; daarom zorgen we ervoor dat je zo snel mogelijk kunt genieten van verbeterde luchtkwaliteit in jouw omgeving. Met ons uitgebreide assortiment aan producten, staan we klaar om je niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst, te voorzien van de beste oplossingen voor een zuiverder en gezonder huis. Kies voor schoonheid, kies voor gezondheid, kies voor de Qlima A 34 Luchtreiniger.

   Werkt op

   Netstroom

   Luchtverplaatsing

   103 m³/h

   Opgenomen vermogen

   32 W

   Maximaal geluidsniveau

   Stil - 0 t/m 60 dB

   Verrijdbaar

   Nee

   Timer

   Ja

   Maximaal te ontvochtigen oppervlakte

   34 m²

   EAN

   8713508778600

   Artikelnummer

   314903

   Gewicht (Product)

   3 kg

   Breedte (Product)

   22 cm

   Lengte (Product)

   18 cm

   Hoogte (Product)

   43 cm

   1x Qlima A 34 Luchtreiniger

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.