usp1
usp2
usp3

NL

FR

Panasonic EY74A3LJ2G 14,4-18V Li-Ion accu boor-/schroefmachine set (2x 5.0Ah accu) in systainer - koolborstelloos

Panasonic EY74A3LJ2G 14,4-18V Li-Ion accu boor-/schroefmachine set (2x 5.0Ah accu) in systainer - koolborstelloos-image
439,99

Verwachte leverdatum

20-06-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Panasonic EY74A3LJ2G accu schroefboormachine: Precisie ontmoet kracht
   Stel je voor: een gereedschap zo robuust dat het elke klus aankan, maar ook zo fijngevoelig dat geen enkele schroef verkeerd gaat. De Panasonic EY74A3LJ2G schroefboormachine is precies dat. Dankzij zijn koolborstelloze motor is deze machtige machine niet alleen efficiënter, maar levert hij ook meer kracht dan ooit tevoren. Met een indrukwekkende 18 Volt en 5.0Ah aan energie in elke accu, zijn de mogelijkheden eindeloos. Van het nauwkeurig boren in metaal met een maximale capaciteit van 13 Milimeter tot het moeiteloos hanteren van schroeven in hout (tot 38 Millimeter) - deze machine laat je niet in de steek. Bovendien, met een indrukwekkende onbelaste toerental van 1580 omwentelingen per minuut en een maximaal aandraaimoment van 50 Newton, is de Panasonic EY74A3LJ2G jouw geheime wapen voor al je projecten. Klaar om elke klus tot een goed einde te brengen met ongeëvenaarde precisie en kracht?

   Veilig en duurzaam gebruiken met zorg voor elke klus
   Bij krachtige prestaties komt grote verantwoordelijkheid kijken, en dat weet de Panasonic EY74A3LJ2G als geen ander. Met zijn startvertragingsfunctie biedt deze schroefboormachine je een langzame start, waardoor je volledige controle houdt en de kans op fouten verkleint. Deze functie zorgt voor een veilige start van je project, wat essentieel is voor zowel ervaren professionals als ambitieuze doe-het-zelvers. De aandrijving is ontworpen om de wrijving aan de onderdelen te verminderen, wat niet alleen de machine betrouwbaarder maakt maar ook de levensduur van je gereedschap verlengt. Zo kun je jarenlang vertrouwen op je Panasonic schroefboormachine, wetende dat elke klus veilig en met grote precisie wordt uitgevoerd.

   Gewoonweg onverslaanbaar met onze webshopvoordelen
   Het kiezen van de Panasonic EY74A3LJ2G schroefboormachine is een slimme zet, maar nog slimmer is om deze te bestellen waar je gegarandeerd bent van snelle levering en scherpe prijzen. Onze webshop maakt dit mogelijk. Naast deze unieke voordelen, bieden we je een groot assortiment aan gereedschappen, perfect voor elke taak die je in gedachten hebt. Met de Panasonic EY74A3LJ2G schroefboormachine, geleverd met twee krachtige 5.0Ah accu's, snellader en in een handige systainer, ben je volledig uitgerust voor je volgende project. Til je klussen naar een hoger niveau en ervaar het gemak en de voordelen van onze online winkel. Jouw ambitie verdient topgereedschap tegen topvoorwaarden.

   Toerental onbelast

   1580 rpm

   Aandraaimoment maximaal

   50 N

   Aantal meegeleverde accu's / batterijen

   2

   Amperage

   5

   Capaciteit boorkop

   13 mm

   Werkt op

   Accu

   Boorcapaciteit metaal

   13 mm

   Koolborstelloos

   Ja

   Boorcapaciteit hout

   38 mm

   Voltage

   18

   EAN

   5025232899852

   Artikelnummer

   253610

   1x Panasonic EY74A3LJ2G Schroefboormachine
   2x Panasonic EY9L54B 5Ah Accu
   1x Panasonic EY0L82B Snellader
   1x Panasonic Systainer

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.