usp1
usp2
usp3

NL

FR

Laserliner SensoLite 410 Set Laserontvanger - 400m

Laserliner SensoLite 410 Set Laserontvanger - 400m
242,69

Verwachte leverdatum

01-05-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Laserliner 028.75 Laserontvanger: jouw ogen op afstand
   Ontmoet jouw nieuwe beste vriend op elke bouwplaats – de Laserliner SensoLite 410 Set Laserontvanger. Dit krachtpakket tilt jouw precisiewerk naar een hoger niveau met zijn vermogen om zowel rode als groene rotatielasers tot op een indrukwekkende afstand van 400m (en 300m voor groene lasers) feilloos te ontvangen. Dankzij de lange laserontvangsteenheid mis je geen moment, zelfs niet op grote afstanden. Het LC-display aan zowel de voor- als achterzijde, samen met de akoestische melodieën, zorgt ervoor dat je altijd precies weet waar je aan toe bent. Om het plaatje compleet te maken, biedt de verlichte display aan de voorzijde je ook in minder lichte omstandigheden perfect zicht. Uitgerust met krachtige kop- en zijmagneten en een verbeterde universele houder met ingebouwde waterpas, is dit de tool die je niet wilt missen.

   Veilig en duurzaam, want kwaliteit telt
   De betrouwbaarheid van jouw gereedschap is cruciaal, vooral bij projecten waar precisie een must is. De Laserliner SensoLite 410 Set stelt niet teleur. Zijn duurzame constructie en innovatieve technologie zorgen ervoor dat je altijd op jouw equipment kunt vertrouwen, wat de dag ook brengt. De sterke magneten en de stevige houder met dooswaterpas garanderen een stabiele en veilige plaatsing, zodat je met een gerust hart aan ieder project kunt beginnen. De akoestische signalen en 3-kleurige LEDs maken het gemakkelijk om de hoogte van de laserstraal te bepalen, zelfs in lawaaiige omgevingen of op plekken waar je zicht beperkt is. Met de SensoLite 410 zet je veiligheid en nauwkeurigheid voorop.

   Waarom de SensoLite 410 bestellen bij ons is een slimme keuze
   Het bestellen van de Laserliner SensoLite 410 Set bij onze webshop maakt niet alleen je werkzaamheden efficiënter maar biedt je ook de zekerheid en het gemak van onze top service. Met onze snelle levering heb je je nieuwe laserontvanger voordat je het weet in huis, terwijl ons enorme assortiment ervoor zorgt dat je voor elke klus het juiste gereedschap bij de hand hebt. Bovendien, dankzij onze scherpe prijzen weet je zeker dat je altijd de beste deal scoort. Voeg daar onze vriendelijke service aan toe, en je weet dat je de juiste keuze maakt door voor ons te kiezen. Gun jezelf de efficiëntie en precisie van de Laserliner SensoLite 410 Set, dé tool die iedere professional verdient.

   EAN

   4021563677214

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.