usp1
usp2
usp3

NL

FR

Laserliner MasterLevel Box Elektronische waterpas - magnetisch

★★★★★

5.0 / 5

1 review

Laserliner MasterLevel Box Elektronische waterpas - magnetisch
35,79

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontmoet de Laserliner 081.260A Hoekmeter,Waterpas: precisie in je handpalm
   Zeg vaarwel tegen schatten en gokwerk tijdens je bouwprojecten met de Laserliner MasterLevel Box Elektronische waterpas - magnetisch. Dit wonderstukje technologie, uitgerust met een gradenhoek van precies 90 graden, zorgt voor onberispelijke metingen en gemakkelijke overdracht van hoeken dankzij de innovatieve referentiefunctie. Nooit meer onleesbare metingen bij klussen boven je hoofd, want het FlipDisplay draait automatisch mee en blijft verlicht onder alle omstandigheden. De kalibreerfunctie tilt de nauwkeurigheid van je metingen naar een hoger niveau door herkalibratie van de sensor mogelijk te maken. Vergeet het pennenstreepje op je materiaal; met de Hold-functie vang je de huidige meetwaarde op het digitale display, dat ook nog eens sterk verlicht is. Deze magnetische held, die met een enkele libel komt, maakt het vastzetten op metalen oppervlakken kinderspel dankzij de sterke magneten en werkt soepel op batterijen. Elk metrisch detail van je project is nu binnen handbereik.

   Duurzaam meten is weten
   In de wereld van constructie en doe-het-zelf, waar precisie en betrouwbaarheid sleutels zijn tot succes, staat de Laserliner MasterLevel Box garant voor beide. De duurzaamheid van dit instrument komt tot uiting in elk aspect van zijn ontwerp. Van de solide bouw die bestand is tegen de ruwheid van werkterreinen, tot de betrouwbaarheid van zijn metingen - deze elektronische waterpas biedt een basis waar je op kunt vertrouwen. Veiligheid is een topprioriteit; de sterke magneten zorgen voor een stabiele grip op metalen ondergronden, wat het risico op vallen en daardoor veroorzaakte onnauwkeurigheden verkleint. De mogelijkheid tot re-kalibratie zorgt ervoor dat je altijd kunt vertrouwen op de precisie van je gereedschap, ongeacht de levensduur. Met dit in je gereedschapskist weet je dat je investeert in duurzaamheid en betrouwbaarheid, essentieel voor elke professional of enthousiaste doe-het-zelver.

   Waarom je niet meer zonder de Laserliner MasterLevel Box kunt
   Jouw tevredenheid en het succes van je projecten zijn onze prioriteit. Daarom is het kiezen voor deze geavanceerde elektronische waterpas van onze webshop een slimme zet. Onze snelle levering zorgt ervoor dat je direct aan de slag kunt met je volgende project. Plus, ons groot assortiment biedt je de gelegenheid om eventueel benodigde extra gadgets of gereedschappen in één keer aan te schaffen. Voeg daar de scherpe prijzen en vriendelijke service aan toe, en je weet dat je aan het juiste adres bent voor al jouw klusbehoeften. Laat de technologie van de Laserliner MasterLevel Box jouw werk verlichten en preciseren, terwijl je geniet van de voordelen die onze webshop te bieden heeft.

   Aantal libellen

   1

   Werkt op

   Batterij

   Digitaal display

   Ja

   Gradenhoek

   90 °

   Verpakt in

   Tas

   Magnetisch

   Ja

   Inch of metrisch

   Metrisch

   EAN

   4021563700226

   1x Transporttas
   1x Batterij

  Reviews

  5.0 / 5

  ★★★★★

  1 review

  • 5 sterren

  • 4 sterren

  • 3 sterren

  • 2 sterren

  • 1 ster