usp1
usp2
usp3

NL

FR

Laserliner LaserRange-Master T7 Afstandsmeter met touchscreen in tas - 70m

Laserliner LaserRange-Master T7 Afstandsmeter met touchscreen in tas - 70m
116,89

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Laserliner LaserRange-Master T7 Afstandsmeter met touchscreen in tas - 70m

   Ontmoet de Laserliner LaserRange-Master T7, jouw nieuwe beste vriend als het aankomt op nauwkeurig meten. Vergeet het ouderwetse meetlint; deze afstandsmeter gaat verder met technologie waar je echt op kan bouwen. Stel je voor: je kunt op het punt nauwkeurig afstanden meten met een laser voor de exacte berekening van lengten. Daarbij helpt de oppervlakte- en volumefunctie je bij het bepalen van vertrekgrootten, ideaal voor het calculeren van materiaalhoeveelheden. En met een meetnauwkeurigheid tot 40 meter van maar liefst ± 2 millimeter laat dit apparaat je nooit in de steek. Met 3 meetniveaus, een verlicht kleuren touchscreen, en een stevig, ergonomisch ontwerp, biedt de LaserRange-Master T7 comfort en precisie in één.

   Jij en je LaserRange-Master T7: Een perfect team?

   Bedienen is kinderspel dankzij het intuïtieve touchscreen. Zelfs als je nieuw bent in de wereld van precisie gereedschap, zorgt deze afstandsmeter ervoor dat je je projecten naar een hoger niveau tilt. Heb je continu metingen nodig? Geen probleem! Optel- en aftelfuncties zijn ingebouwd, ideaal voor snelle aanpassingen on the go. Bovendien, dankzij de meegeleverde transporttas en batterijen, ben je direct klaar voor actie. Of je nu een hobbyist bent of een professional; de LaserRange-Master T7 is geschikt voor elk niveau en elke toepassing.

   Waarom het Fixami?

   Met de Laserliner LaserRange-Master T7 haal je niet alleen een stukje top technologie in huis; je kiest ook voor de zekerheid en service van Fixami. Als officiële dealer van topmerken, inclusief Laserliner, bieden we je een breed assortiment van alleen de beste kwaliteit. Ons doel? Jou voorzien van de ultieme tools, zodat jij ongestoord en met vertrouwen aan de slag kunt. Geïnspireerd door vakmanschap en gedreven door onze passie, staan we altijd klaar met professioneel advies. Verrijk je gereedschapscollectie met de LaserRange-Master T7 en ervaar meteen het verschil.

   Type meetgereedschap

   Afstandsmeter

   Opslagfunctie

   Ja

   Optel aftelfunctie

   Ja

   Nauwkeurigheid

   2 mm

   Werkt op

   Batterij

   Meetbereik

   70 m

   Voltage

   1.5

   EAN

   4021563703647

   1x Transporttas
   1x Set batterijen

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.