usp1
usp2
usp3

NL

FR

Laserliner FixPod Statief voor SuperCross-Laser serie en laser afstandmeters - 1/4" - 57-150cm

Laserliner FixPod Statief voor SuperCross-Laser serie en laser afstandmeters - 1/4" - 57-150cm
73,79

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Laserliner 090.132A Laser statief: je nieuwe beste vriend
   Als je altijd al hebt gedroomd van een fotostatief dat niet alleen betrouwbaar is maar ook uitzonderlijk veelzijdig, dan is het Laserliner FixPod Statief voor de SuperCross-Laser serie en laser afstandsmeters - 1/4" - 57-150cm exact wat je nodig hebt. Dit juweeltje van een statief is niet zomaar een accessoire; het is een onmisbaar hulpmiddel voor elke klusser of professional die streeft naar precisie en kwaliteit. Met zijn 1/4" statiefaansluiting en een 3-weg-statiefkop staat het garant voor flexibiliteit in elke situatie. Of je nu binnen aan de slag gaat of buiten in de natuur, de opdraaibare middenkolom en meervoudig uittrekbare statiefpoten zorgen ervoor dat je altijd de perfecte hoogte en stabiliteit bereikt, van 57cm tot een indrukwekkende hoogte van 150cm. En geen zorgen over verschillende ondergronden: de rubberen stalen punten houden je statief stevig op zijn plek. Kortom, dit statief biedt je de stabiliteit en veelzijdigheid die je nodig hebt voor al je meetwerkzaamheden.

   Veilig, duurzaam en betrouwbaar in elke situatie
   Bij het werken met precisie-instrumenten zoals de SuperCross-Laser of laser afstandsmeters, is stabiliteit niet het enige wat telt. Veiligheid en duurzaamheid spelen een net zo essentiële rol. Het Laserliner FixPod Statief voldoet op al deze punten. Het verzekert je niet alleen van een rotsvaste ondersteuning voor je meetinstrumenten, maar het is ook gebouwd om lang mee te gaan. De kwaliteit van de materialen en de constructie zorgen ervoor dat je statief bestand is tegen de tand des tijds, ook bij frequent gebruik. Bovendien, met zijn eenvoudig aanpasbare functies, biedt het een zorgeloze gebruikservaring. Nooit meer gedoe met onstabiele statieven of het risico dat je dure apparatuur omvalt. Het Laserliner FixPod Statief biedt je de betrouwbaarheid en duurzaamheid die je nodig hebt, waarbij veiligheid altijd voorop staat.

   Waarom bij ons bestellen? Simpel: we bieden meer dan alleen een statief
   Bij het kiezen van het perfecte fotostatief komen meer zaken kijken dan alleen de technische specificaties. Zo speelt ook de ervaring van het bestellen en de service die je ontvangt een cruciale rol. Bij onze webshop begrijpen we dat als geen ander. Daarom zorgen we niet alleen voor een snelle levering van je Laserliner FixPod Statief, maar bieden we ook een vriendelijke service die altijd klaarstaat om je vragen te beantwoorden. Bovendien profiteer je van scherpe prijzen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit of de service. Met ons uitgebreide assortiment vind je altijd wat je zoekt. Dus waarom nog verder zoeken? Bestel je Laserliner FixPod Statief vandaag nog en ervaar het zelf: onze combinatie van snelheid, service, kwaliteit en prijs is onovertroffen.

   Verpakt in

   Tas

   Maximale werkhoogte

   150 cm

   Minimale werkhoogte

   57 cm

   EAN

   4021563678990

   1x Transporttas

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.