usp1
usp2
usp3

NL

FR

Laserliner CableTracer TX Transmitter voor CableTracer Pro

Laserliner CableTracer TX Transmitter voor CableTracer Pro
166,39

Verwachte leverdatum

02-05-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek de precisie van de Laserliner 083.070.1 leidingzoeker
   Op zoek naar een manier om jouw klussen naar het volgende niveau te tillen? Maak kennis met de Laserliner CableTracer TX Transmitter, jouw nieuwe beste vriend als het aankomt op het lokaliseren van elektrische kabels, zekeringen, en nog veel meer. Dit toebehoren van de CableTracer Pro is ontworpen om jouw werkzaamheden niet alleen eenvoudiger, maar bovenal nauwkeuriger te maken. Of je nu werkt aan bestaande installaties of gloednieuwe projecten, de TX Transmitter laat je niet in de steek. De contactloze tracering van het zendersignaal door de ontvanger betekent dat je geen direct contact hoeft te maken met potentieel gevaarlijke kabels. Bovendien, met een hoge frequentie van 125 kHz, ben je verzekerd van precisie waar je op kunt bouwen. En dankzij de mogelijkheid om de TX Transmitter te gebruiken met of zonder netspanning, ben je flexibel in elke situatie. Met de ingebouwde AC-spanningszoeker en permanente AC-spanningswaarschuwing, zorgt dit toestel ervoor dat veiligheid altijd voorop staat. Licht de weg naar nauwkeurigheid met de geïntegreerde meetpuntverlichting en het heldere, verlichte display. Werk slimmer, niet harder, met dit onontbeerlijke hulpmiddel in jouw gereedschapskist.

   Veilig en duurzaam, een trouwe partner voor elke klus
   Als vakman ben je op zoek naar gereedschap waarop je kunt vertrouwen. De Laserliner CableTracer TX Transmitter is niet alleen een toonbeeld van innovatie, maar ook van duurzaamheid en betrouwbaarheid. Met deze transmitter heb je een robuuste tool in handen die jouw veiligheid garandeert, elke keer weer. De contactloze tracering vermindert het risico op elektrische schokken, terwijl de ingebouwde AC-spanningszoeker je continu waarschuwt voor aanwezige spanning. Deze functionaliteiten zorgen ervoor dat je jouw werkzaamheden niet alleen efficiënt maar ook veilig kunt uitvoeren. De mogelijkheid om dit apparaat te gebruiken in uiteenlopende situaties – met of zonder netspanning – maakt het een veelzijdige keuze voor elke professional. Dankzij de hoge frequentie van 125 kHz kun je rekenen op uiterst nauwkeurige resultaten, klus na klus. De duurzaamheid en betrouwbaarheid van dit apparaat zorgen ervoor dat je op lange termijn kunt plannen, wetende dat jouw gereedschap de tand des tijds zal doorstaan. Met zijn energiezuinig design op batterijen, biedt de Laserliner CableTracer TX Transmitter jou de betrouwbaarheid die je nodig hebt om jouw projecten tot een succes te maken. Een echte trouwe partner voor elke professional.

   Waarom dit jouw volgende aankoop moet zijn
   Convinced? De Laserliner CableTracer TX Transmitter moet absoluut bovenaan jouw wensenlijstje staan. En waar kun je dit juweel beter vandaan halen dan bij onze webshop, waar de voordelen net zo indrukwekkend zijn als het gereedschap zelf? Geniet van snelle levering en laat geen tijd verloren gaan tussen het plaatsen van je bestelling en het starten aan je projecten. Daarnaast bieden we je scherpe prijzen aan, zodat je zeker weet dat je de beste deal krijgt voor topkwaliteit gereedschap. Ons uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat je naast de Laserliner CableTracer TX Transmitter ook andere gereedschappen kunt vinden die je nodig hebt om je werkzaamheden naar een hoger niveau te tillen. En laten we onze vriendelijke service niet vergeten, waarbij jouw tevredenheid onze prioriteit is. Met de combinatie van nauwkeurigheid en veiligheid die de TX Transmitter biedt, plus de voordelen van bestellen bij onze webshop, wordt dit gegarandeerd jouw volgende grootse aankoop. Zo simpel is het!

   Werkt op

   Batterij

   EAN

   4021563677153

   1x Set aansluitkabels
   1x Set meetpunten
   1x Set meetklemmen
   1x Set batterijen

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.