usp1
usp2
usp3

NL

FR

Laserliner 090.122A Telescoopstatief Telepod Plus - 330cm

Laserliner 090.122A Telescoopstatief Telepod Plus - 330cm-image
88,79

Verwachte leverdatum

03-06-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Laserliner 090.122A Laser statief - Stijg tot ongekende hoogtes
   Zet je schrap voor een revolutie in de wereld van metingen en constructies met het Laserliner 090.122A Telescoopstatief Telepod Plus. Dit robuuste aluminium statief tilt letterlijk je meetwerkzaamheden naar het hoogste niveau, met een verstelbare hoogte die reikt tot wel 3,30 meter! Of je nu een professional bent die precisiewerk levert of een doe-het-zelver met grootse plannen, deze tool is ontworpen om je te ondersteunen. Met een minimale werkhoogte van 760 mm en een maximale van 3300 mm heb je altijd de juiste hoek voor jouw projecten. Voeg hieraan toe de klemhouder met fijne afstelling en een 1/4"-schroefdraadadapter, plus de lange veerweg in de statiefpoot, en je hebt een onmisbaar hulpmiddel in handen dat staat voor stabiliteit en flexibiliteit. Of je nu binnen aan een klus werkt of buiten een terrein uitzet, de Laserliner 090.122A Telescoopstatief Telepod Plus staat klaar om je verwachtingen te overtreffen.

   Veiligheid en duurzaamheid in het vizier
   Bij elk bouw- of meetproject is betrouwbaarheid van je materiaal cruciaal, en dat is precies wat het Laserliner 090.122A statief biedt. De robuuste aluminium constructie garandeert niet alleen een lange levensduur, maar ook een stabiele basis voor alle soorten meetapparatuur. De klemhouder met fijne afstelling zorgt ervoor dat je meetinstrumenten veilig worden vastgezet, terwijl de lange veerweg in de statiefpoot de stabiliteit onder alle omstandigheden verbetert. Of je nu te maken hebt met een ongelijke ondergrond of met de noodzaak om op verschillende hoogtes te werken, dit statief blijft betrouwbaar. Hierdoor kun je met vertrouwen en precisie aan de slag gaan, wetende dat je apparatuur in goede handen is. Het gebruik van dit telescoopstatief vermindert niet alleen de kans op meetfouten, maar draagt ook bij aan de veiligheid op de werkplek.

   Bestel gemak met voordelen waar je u tegen zegt
   Het besluit om de Laserliner 090.122A Telescoopstatief Telepod Plus toe te voegen aan je gereedschapskist is het begin van een slimmere manier van werken. Maar, we maken het nog beter. Bestellen via onze webshop betekent dat je profiteert van twee onweerstaanbare voordelen: snelle levering en vriendelijke service. Nooit meer lang wachten op het gereedschap dat je project kan versnellen. Onze snelle levering zorgt ervoor dat je zo snel mogelijk aan de slag kunt gaan. Daarbij is onze klantenservice altijd bereid om je vragen te beantwoorden of advies te verstrekken, zodat je altijd de beste keuze maakt. Maak van elk project een succesverhaal met het Laserliner 090.122A Telescoopstatief Telepod Plus, en ervaar zelf hoe onze service het verschil maakt.

   Minimale werkhoogte

   760 mm

   Maximale werkhoogte

   3300 mm

   EAN

   4021563710508

   Artikelnummer

   315544

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.