usp1
usp2
usp3

NL

FR

Hultafors HV 80 Waterpas - Aluminium - 800 mm

Hultafors HV 80 Waterpas - Aluminium - 800 mm
Hultafors HV 80 Waterpas - Aluminium - 800 mm
Hultafors HV 80 Waterpas - Aluminium - 800 mm
Hultafors HV 80 Waterpas - Aluminium - 800 mm
Hultafors HV 80 Waterpas - Aluminium - 800 mm
Hultafors HV 80 Waterpas - Aluminium - 800 mm
Hultafors HV 80 Waterpas - Aluminium - 800 mm
57,49

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Hultafors 411201 Waterpas - Nauwkeurig en duurzaam
   Ontdek de precisie en betrouwbaarheid van de Hultafors HV 80 Waterpas. Deze waterpas, met een lengte van 800 mm, is jouw perfecte partner voor elke klus waar nauwkeurigheid van essentieel belang is. Vervaardigd uit robuust aluminium met een profiel van 51,5 x 25,3 mm, combineert dit gereedschap duurzaamheid en lichtheid, waardoor het makkelijk te hanteren is tijdens jouw werkzaamheden. Met drie zeer transparante en breukvaste blokvormige libellen ben je verzekerd van een ongeëvenaarde nauwkeurigheid, waarbij de horizontale libel, uitgerust met een +30% vergrootglas en lichtreflector, jou een helder zicht biedt op de metingen. De libellen zijn zo ontworpen dat ze perfect bestand zijn tegen temperatuurschommelingen en ultraviolet licht, met een temperatuurvaste bevestiging en een olie met lage viscositeit die de luchtbel optimaal laat bewegen. De schokdempende eindbeschermers bieden extra duurzaamheid, terwijl de antistatische eigenschappen verzekeren dat jouw metingen niet worden beïnvloed door statische elektriciteit. Of je nu binnen of buiten werkt, de Hultafors HV 80 garandeert je telkens weer de juiste meting.

   Veiligheid en precisie in elke omgeving
   Bij elk project komt de Hultafors HV 80 Waterpas uitstekend uit de verf, dankzij zijn ontwerp dat veiligheid en duurzaamheid vooropstelt. De schokdempende eindbeschermers niet alleen de levensduur van de waterpas, maar ook jouw veiligheid en die van je werkoppervlakken. Dit precisiegereedschap met een tolerantie van ±0,5 mm/m in normale positie en ±0,75 mm/m in omgekeerde positie, biedt je keer op keer accurate metingen, onmisbaar voor elke klusser die streeft naar perfectie. Het robuuste aluminium frame in combinatie met de duurzame en transparante libellen zorgen ervoor dat de waterpas bestand is tegen de meest veeleisende werkomgevingen. Of je nu accurate metingen nodig hebt voor het ophangen van planken of het uitlijnen van constructies, je kunt rekenen op de betrouwbaarheid en precisie van de Hultafors HV 80, wat je helpt om elke klus snel en efficiënt te klaren.

   Waarom deze waterpas een musthave is voor elke klusser
   Met de Hultafors HV 80 Waterpas in je gereedschapskist ben je verzekerd van een solide basis voor al je projecten. Deze waterpas belichaamt niet alleen precisie en duurzaamheid, maar wordt ook ondersteund door de talloze voordelen van bestellen bij onze webshop. Je geniet van snelle levering, zodat je geen kostbare tijd verliest en direct aan de slag kunt met je projecten. Bovendien, met ons gigantische assortiment ben je niet beperkt tot slechts één soort gereedschap; je hebt de vrijheid om alles wat je nodig hebt op één plaats te vinden, tegen prijzen die even scherp zijn als je vaardigheden. Door te kiezen voor ons, kies je niet alleen voor een topkwaliteit waterpas, maar ook voor een ervaring die wordt gekenmerkt door gemak, efficiëntie en vriendelijke service. Laat geen enkel project langer wachten - pak je volgende klus aan met de vertrouwenwekkende precisie van de Hultafors HV 80 Waterpas.

   Meetlengte

   80 cm

   Lengte waterpas

   800 mm

   Magnetisch

   Nee

   Digitaal display

   Nee

   Video

   https://youtu.be/PW7dbMGzqpM

   Aantal libellen

   3

   EAN

   7317844112015

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.