usp1
usp2
usp3

NL

FR

Het Melkmeisje MM722020 Maatlat - RVS - 200 x 13 x 0,5mm

Het Melkmeisje MM722020 Maatlat - RVS - 200 x 13 x 0,5mm
4,29

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Het Melkmeisje MM722020 Liniaal: precisie in je pocket
   Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor al jouw meetklussen? De Het Melkmeisje MM722020 Maatlat - RVS - 200 x 13 x 0,5mm is jouw nieuwe beste vriend in de wereld van precisiewerk. Deze handige RVS liniaal, met een maatverdeling aan één zijde in hele millimeters en aan de andere zijde in halve millimeters, is speciaal ontworpen om jouw werk niet alleen makkelijker, maar ook accurater te maken. Dankzij de slimme tweezijdige bedrukking heb je altijd de juiste maatverdeling bij de hand. Of je nu bezig bent met een bouwproject, knutselwerkjes of technische tekeningen, deze liniaal voldoet aan alle eisen voor precisie. Vervaardigd uit hoogwaardig roestvrijstaal, belooft Het Melkmeisje MM722020 Maatlat duurzaamheid en een lange levensduur, waardoor je op lange termijn nauwkeurigheid in je metingen kunt verwachten.

   Veilig en voor de eeuwigheid
   Wanneer je kiest voor de Het Melkmeisje MM722020 Maatlat, kies je niet alleen voor precisie, maar ook voor veiligheid en duurzaamheid. Dit meetinstrument is speciaal ontworpen om jaren mee te gaan. Door de keuze voor roestvrijstaal ben je verzekerd van een betrouwbaar product dat niet onderdoet voor de tand des tijds. Zeg maar dag tegen linialen die buigen, breken of roesten. Bovendien garandeert het slimme ontwerp met maatverdeling aan beide zijden dat je altijd nauwkeurig kunt meten zonder te hoeven zoeken naar de juiste schaal. Ideaal voor professionals én doe-het-zelvers die veiligheid, precisie en duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan.

   Omdat details ertoe doen
   Bij onze webshop begrijpen we hoe belangrijk het is om te kunnen bouwen op je gereedschap. Daarom bieden we je niet alleen de Het Melkmeisje MM722020 Maatlat aan, maar zorgen we ook voor een ongeëvenaarde winkelervaring met voordelen zoals snelle levering en scherpe prijzen. Geen lange wachttijden meer, want met onze snelle bezorgservice heb je jouw essentiële meetinstrument voordat je het weet in huis. Bovendien streven we er altijd naar om je de meest competitieve prijzen op de markt te bieden, zodat je het beste kunt halen zonder je budget te overschrijden. Combineer dit met onze vriendelijke service, en je hebt alle redenen om jouw Het Melkmeisje MM722020 Maatlat, en al je toekomstige gereedschap, bij ons te bestellen.

   Materiaal

   RVS

   Inch of metrisch

   Metrisch

   EAN

   8715629170431

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.