usp1
usp2
usp3

NL

FR

Einhell TC-EH 600 Elektrische kabeltakel - 1050W - 600kg - 11.5 m

Einhell TC-EH 600 Elektrische kabeltakel - 1050W - 600kg - 11.5 m
181,09

Verwachte leverdatum

13-05-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Met de TC-EH 600 elektrische kabeltakel kunnen lasten tot 300 kg gemakkelijk worden getild tot 11.5 meter.

   Deze Einhell TC-EH 600 kabeltakel kan u met een breed scala aan werkzaamheden helpen. Gebruik de takel bijvoorbeeld voor het tillen van zware voorwerpen in huis, in de tuin of op de werkplaats. Met deze machine bent u niet langer afhankelijk van anderen als u zware voorwerpen wil verplaatsen of optillen.

   Dankzij de geïntegreerde krachtige 1.050 W motor is het mogelijk om uiterst zware voorwerpen op te tillen. De motor biedt voldoende vermogen voor een draagkracht van 300 tot 600 kg (afhankelijk van het wel/niet gebruiken van de katrol), waarbij de hijshoogte respectievelijk 11,5 en 5,7 m is. Voorwerpen worden in het geval van een gewicht tot 300 kg met 8 m per minuut getild, bij een gewicht van 600 kg ligt die snelheid op 4 m per minuut.

   De motor wordt dankzij een thermostaatschakelaar beschermd tegen overbelasting. Op het moment dat de motor overbelast raakt, zal de thermostaatschakelaar ervoor zorgen dat de motor direct wordt uitgeschakeld. Om een veilige manier van werken te bevorderen is de machine voorzien van een bedieningsschakelaar met noodstop. Op het moment dat de noodstop wordt ingedrukt zal de machine direct tot stilstand worden gebracht. Voorwerpen worden middels een keerrol met lasthaak naar boven getakeld.

   Op de lasthaak zit een veiligheidsbeugel die voorkomt dat voorwerpen plotseling losschieten. Daarbij is de lasthaak voorzien van een lastveiligheidsrem, wat je veiligheid bevordert tijdens het gebruik van de kabeltakel. Dankzij het geforceerd geactiveerde automatische eindstopmechanisme wordt de machine automatisch tot stilstand gebracht op het moment dat de voorwerpen tot de juiste hoogte zijn opgetakeld. De kabeltakel kan aan de hand van twee meegeleverde veiligheidsbeugels aan bijvoorbeeld balken worden bevestigd. Bij het tillen van voorwerpen maakt de machine gebruik van een 12 m lange draadkabel (diameter: 4,5 mm), die de unieke eigenschap heeft dat het niet draait tijdens het tillen van voorwerpen.

   Kantelbaar

   Nee

   Type takel

   Elektrisch

   Draagcapaciteit

   600 kg

   EAN

   4006825628753

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.