usp1
usp2
usp3

NL

FR

Einhell GE-CT 18 Li 18V Li-ion Accu grastrimmer solo - 24cm

Einhell GE-CT 18 Li 18V Li-ion Accu grastrimmer solo - 24cm
Einhell GE-CT 18 Li 18V Li-ion Accu grastrimmer solo - 24cm
Einhell GE-CT 18 Li 18V Li-ion Accu grastrimmer solo - 24cm
Einhell GE-CT 18 Li 18V Li-ion Accu grastrimmer solo - 24cm
Einhell GE-CT 18 Li 18V Li-ion Accu grastrimmer solo - 24cm
64,69

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

  Let op! Standaard geleverd zonder accu's en oplader.

   Einhell 3411172 Accu grastrimmer: Krachtig tot in de puntjes
   Stel je voor: een tuin die er altijd piekfijn uitziet, zonder dat je moeite hoeft te doen om de lastige hoekjes bij te werken. Dat is precies wat je krijgt met de Einhell GE-CT 18 Li 18V Li-ion Accu grastrimmer. Niet langer is het een uitdaging om die plekjes te bereiken waar je grasmaaier zich gewoon niet kan manoeuvreren. Met een accu voltage van 18 Volt en een maaibreedte van 24 cm laat deze grastrimmer geen spriet ongemoeid. Een recht maaias design en de D-greep zorgen voor optimale controle en gemak tijdens het trimmen. Zeer belangrijk is dat deze grastrimmer solo geleverd wordt; zonder accu en lader. Dit is uitermate handig wanneer je al in het bezit bent van compatibele accu's en een lader uit de Power X-Change lijn van Einhell. Zo kun je eenvoudig uitbreiden zonder onnodige extra's aan te schaffen. Of je nu beschikt over een kleine stadstuin of een groot landgoed, deze grastrimmer zorgt ervoor dat jouw tuin de uitstraling krijgt die het verdient.

   Veiligheid en duurzaamheid gaan hand in hand
   Het gebruik van een grastrimmer roept vragen op over veiligheid en duurzaamheid: hoe zorg je voor een veilige werkomgeving en hoe minimaliseer je de impact op het milieu? De Einhell GE-CT 18 Li biedt op beide fronten geruststellende antwoorden. Met een toerental onbelast van 8500 omwentelingen per minuut en een efficiënte trimwijze door het mes, combineert deze grastrimmer kracht met precisie. De D-greep en het rechte ontwerp van de maaias dragen bij aan een natuurlijke houding, waardoor je de klus veilig en zonder overbodige belasting voor je lichaam kunt klaren. De accuaandrijving zorgt niet alleen voor een stille werking, maar betekent ook minder uitstoot en een langere levensduur van de machine. Zo snijdt het mes aan twee kanten: je bent goed bezig voor je eigen tuin en draagt bij aan een groenere wereld.

   Scoor jouw Einhell grastrimmer met extra voordelen
   Kiezen voor de Einhell GE-CT 18 Li 18V Accu grastrimmer via onze webshop betekent niet alleen dat je een topkwaliteit product in huis haalt, maar ook dat je profiteert van alle extra's die wij te bieden hebben. Met een snelle levering hoef je nooit lang te wachten om je tuin onder handen te nemen. Ook ons groot assortiment staat garant voor een ruime keuze, niet alleen bij de aanschaf van deze grastrimmer, maar ook voor toekomstige uitbreidingen of vervangingen. Daar komt nog eens bovenop onze scherpe prijzen, waardoor je altijd zeker weet dat je de beste deal krijgt. Vergeet ook onze vriendelijke service niet, waarbij we altijd klaarstaan om al je vragen te beantwoorden of advies te geven. Met zoveel voordelen is de keuze snel gemaakt om je tuinuitrusting bij ons te completeren.

   Maaias

   Recht

   Type motor

   Accu

   Handgreep

   D-Greep

   Maaibreedte

   24 cm

   Toerental onbelast

   8500 rpm

   Werkt op

   Accu

   Is het een set?

   Nee

   Voltage

   18

   Trimwijze

   Mes

   EAN

   4006825588255


   20x Reserve messen

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.