usp1
usp2
usp3

NL

FR

Bostitch DSA-3519-E 10,8V Li-Ion accu Kartonsluiter set (2x 1.5Ah accu) in koffer

Bostitch DSA-3519-E 10,8V Li-Ion accu Kartonsluiter set (2x 1.5Ah accu) in koffer-image
663,19

Verwachte leverdatum

12-06-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Bostitch DSA-3519-E Accu tacker - De nieuwe draadloze vrijheid
   Stel je voor: je bent volop bezig met het klaarmaken van pakketten, het sluiten van dozen en plots realiseer je dat je niet langer beperkt wordt door de lengte van een pneumatische slang of het zoeken naar een stopcontact. Dit is geen droom meer met de Bostitch DSA-3519-E 10,8V Li-Ion accu Kartonsluiter set. Met deze set haal je niet alleen een krachtig stuk gereedschap in huis, maar ook de vrijheid om te gaan waar je werk je nodig heeft. De accu tacker is voorzien van twee snel oplaadbare 1,5 Ampère uur lithium-ion accu's, die tot 800 nieten per lading kunnen afschieten en in slechts 45 minuten weer volledig opgeladen zijn. Dit betekent dat je door kan blijven werken zonder onderbrekingen. Met deze dozensluiter kan je moeiteloos zowel enkel- als dubbelwandig karton sluiten, dankzij de gemakkelijk aanpasbare nietdiepte en nietlengte. Daarnaast biedt de vlakke grondplaat en de rubber soft-grip handgreep een comfortabele, efficiënte werking. Met afmetingen die balans en gebruiksgemak waarborgen – 343 mm lengte, 203 mm hoogte en 114 mm breedte – is de Bostitch DSA-3519-E de ideale partner voor fabrikanten, groothandelaars of mobiele werkers.

   Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
   Bij de ontwikkeling van de Bostitch DSA-3519-E is er niet alleen gedacht aan efficiëntie en gebruiksgemak, maar ook aan de veiligheid en duurzaamheid van het product. Zo is de accu tacker uitgerust met een rubberen soft-grip handgreep die niet alleen comfort tijdens langdurig gebruik biedt, maar ook een stevige grip garandeert. Dit minimaliseert de kans op ongevallen door wegglijden of onvast houden van het gereedschap. Daarnaast zorgt de snelheid waarmee je de nietdiepte en nietlengte kunt aanpassen ervoor dat je altijd de juiste instellingen voor het materiaal hebt, wat bijdraagt aan een langere levensduur van zowel de nietjes als de tacker zelf. De duurzaamheid komt ook tot uiting in de li-ion technologie van de accu, welk zorgt voor minder slijtage over tijd vergeleken met traditionele accu’s. Zo combineert de DSA-3519-E veiligheid en duurzaamheid in één gebruiksvriendelijk pakket, klaar voor elk project.

   Waarom kiezen voor onze webshop?
   Een Bostitch DSA-3519-E Accu Kartonsluiter set in huis halen is kiezen voor gemak, efficiency en duurzaamheid. Maar waarom zou je deze professionele tool bestellen bij onze webshop? Twee woorden: snelle levering en vriendelijke service. Wij begrijpen de noodzaak van het hebben van het juiste gereedschap op het juiste moment. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw nieuwe accu tacker zo snel mogelijk bij je wordt afgeleverd, zodat je direct aan de slag kunt. Bovendien staan wij altijd klaar met een vriendelijke service voor, tijdens en na je aankoop. Heb je vragen over de Bostitch DSA-3519-E of over een van de vele andere producten in ons uitgebreide assortiment? Ons team helpt je graag verder met gepersonaliseerde adviezen en tips, zodat je altijd de beste keuze maakt voor jouw project. Scherpe prijzen, een groot assortiment en onze snelle, vriendelijke service maken onze webshop dé plek voor al jouw gereedschapswensen.

   Batterijtechnologie

   Li-ion

   Oplaadtijd

   45 m

   Aantal meegeleverde accu's / batterijen

   2

   Inhoud magazijn

   100

   Amperage

   1.5

   Voltage

   10.8

   Werkt op

   Accu

   EAN

   5902013949992

   Artikelnummer

   252087

   Hoogte (Product)

   203 mm

   Lengte (Product)

   343 mm

   Breedte (Product)

   114 mm

   Gewicht (Product)

   2.81 kg

   1x Bostitch DSA-3519-E accu Kartonsluiter
   2x Bostitch Accu
   1x Bostitch Oplader
   1x Bostitch Koffer

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.