usp1
usp2
usp3

NL

FR

Bosch 2608664470 / AIZ 32 APB BIM invalzaagblad - 50 x 32mm - Hout en Metaal (10 st)

Bosch 2608664470 / AIZ 32 APB BIM invalzaagblad - 50 x 32mm - Hout en Metaal (10 st)-image
Gratis product
94,99

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontvang een gratis product uit categorie A bij besteding van 75 euro aan geselecteerde Bosch accessoires voor elektrisch gereedschap. Bekijk deze producten en de actievoorwaarden op de website van Bosch via www.pro360.com. Deze actie loopt van 1 mei 2024 tot en met 31 augustus 2024.
   Ontvang een gratis product uit categorie A bij besteding van 75 euro aan geselecteerde Bosch accessoires voor elektrisch gereedschap. Bekijk deze producten en de actievoorwaarden op de website van Bosch via www.pro360.com. Deze actie loopt van 1 mei 2024 tot en met 31 augustus 2024.
   Bosch AIZ 32 APB BIM multitoolzaagblad voor hout en metaal

   Het multitoolzaagblad van Bosch, model AIZ 32 APB BIM, is meer dan een gereedschap; het is een veelzijdige partner voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Dit bimetaal zaagblad heeft een indrukwekkende lengte van 50 millimeter en een invaldiepte die hetzelfde meet, ideaal voor het snijden door zowel hout als metaal. Met een breedte van 32 millimeter biedt het precisie in werk waar dat het meest telt. De sterke, starlock aansluiting maakt het mogelijk om het zaagblad snel en zonder moeite te wisselen, wat een vlotte voortgang van projecten garandeert. Bosch staat bekend om zijn gereedschappen die duurzaamheid en betrouwbaarheid combineren, en dit zaagblad vormt daarop geen uitzondering.

   Klaren elke klus met gemak

   Wat deze set zo bijzonder maakt, is de inbegrip van 10 veelzijdige zaagbladen, zodat je nooit misgrijpt. Of je nu gedetailleerd werk uitvoert of door dikke materialen moet zagen, deze bladen stellen je in staat om met volledige zekerheid te werk te gaan. De combinatie van hout- en metaalzaagcapaciteit maakt deze bladen extreem bruikbaar voor een breed scala aan toepassingen. Bovendien, met het gemak van de starlock aansluiting, kun je snel tussen klussen schakelen zonder tijdverlies. Dit multitoolzaagblad is ideaal voor zowel de ervaren klusser als de enthousiaste beginner die zijn kluscollectie wilt uitbreiden met gereedschap van hoge kwaliteit.

   Haal het beste in huis met Fixami

   Wil je een betrouwbare en veelzijdige toevoeging aan je gereedschapskist? Kijk niet verder dan de Bosch AIZ 32 APB BIM multitoolzaagblad set voor hout en metaal. Bij Fixami.com vind je dit topgereedschap tegen scherpe prijzen, samen met professioneel advies en snelle levering. Als officiële dealer van topmerken garanderen wij een uitgebreid assortiment en kwaliteit waarop je kunt bouwen. Wacht niet langer en til je projecten naar een hoger niveau met gereedschap van Fixami.

   Set bevat

   10 stuks

   Materiaal

   Bimetaal

   Geschikt voor materiaal

   Metaal, Hout

   Breedte zaagblad

   32 mm

   Lengte zaagbladen

   50

   Aansluiting

   Starlock

   Is het een set?

   Nee

   Invaldiepte

   50 mm

   EAN

   3165140935838

   Artikelnummer

   176885

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.