usp1
usp2
usp3

NL

FR

Benning 44044085 MM 7-1 Digitale multimeter - 600V AC / DC

Benning 44044085 MM 7-1 Digitale multimeter - 600V AC / DC
305,89
278,09

Verwachte leverdatum

02-05-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek de kracht van de Benning 44044085 Multimeter
   Wil je nauwkeurigheid bij het meten van spanningen en weerstanden, met een apparaat dat geschikt is voor zowel professioneel als hobbygebruik? De Benning 44044085 MM 7-1 Digitale multimeter biedt je deze precisie dankzij zijn TRUE RMS meetmethode en een maximaal spanningsbereik van 600 Volt AC/DC, zodat je altijd verzekerd bent van betrouwbare meetresultaten. Deze multimeter is uitgerust met een LC-display voor een duidelijke weergave van metingen, zelfs in donkere omstandigheden, dankzij de handige achtergrondverlichting. De geïntegreerde Voltsensor maakt contactloos detecteren van fasespanning en kabelbreuken moeiteloos, terwijl de rubberen holster met magnetische haak ervoor zorgt dat je het apparaat gemakkelijk bij je draagt tijdens het werk. Met functies zoals doorgangscontrole, diodetest en de mogelijkheid tot relatieve metingen brengt deze multimeter veelzijdigheid en gemak in elke klus. Bovendien zorgen de automatische uitschakeling en de keuze tussen automatische of handmatige meetbereikselectie voor een efficiënte en energiebesparende werking.

   Veiligheid en duurzaamheid voorop
   Bij het werken met elektriciteit is veiligheid cruciaal. De Benning 44044085 MM 7-1 Digitale multimeter is ontworpen met jouw veiligheid in gedachten, geclassificeerd onder overspanningscategorie CAT III voor veilig gebruik bij complexe elektrische metingen. De robuuste rubberen beschermhoes en de beschermingsetui maken deze multimeter niet alleen bestand tegen de uitdagingen van dagelijks gebruik maar verhogen ook de duurzaamheid voor een langdurige betrouwbaarheid. Of je nu werkt aan automotive elektronica, industriële elektrische systemen of gewoon thuis met DIY-projecten bezig bent, deze multimeter staat garant voor veilige en betrouwbare metingen onder alle omstandigheden. Van -40 tot 400 Celsius, deze multimeter doorstaat extreme werktemperaturen, verzekerd door de meegeleverde draadtemperatuursensor met adapter.

   Met gemak bestellen
   Waarom zou je kiezen voor de Benning 44044085 MM 7-1 Digitale multimeter van onze webshop? Naast de garantie van snelle levering, profiteer je ook van ons breed assortiment aan kwaliteitsgereedschap tegen scherpe prijzen. De Benning multimeter is slechts één voorbeeld van hoe we zorgen dat je zonder zorgen kunt werken aan je projecten, met de betrouwbaarheid van hoogwaardig gereedschap aan je zijde. Onze vriendelijke service staat altijd klaar om je te helpen met advies of antwoord op je vragen, zodat je de beste keuze kunt maken voor jouw specifieke behoeften. Kies voor gemak, kwaliteit en uitstekende service — kies voor ons voor je volgende klus.

   Displayresolutie

   6000

   Overspanningscategorie

   CAT III

   Weerstandsbereik

   40 Ω

   Maximale spanning

   600 V

   Batterijformaat

   9V

   EAN

   4014651440852

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.