usp1
usp2
usp3

NL

FR

Benning 44044035 CM2 Ampèretang AC / DC

Benning 44044035 CM2 Ampèretang AC / DC
256,79
233,39

Verwachte leverdatum

03-05-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek de Benning 44044035 Multimeter - uw precisietool
   De Benning 44044035 CM2 Ampèretang AC / DC Multimeter steekt met kop en schouders boven de rest uit als het gaat om grondige en nauwkeurige metingen voor elke professional of enthousiaste doe-het-zelver. Met dit staaltje techniek in je gereedschapskist ben je uitgerust met een krachtige tool die zowel spanning en stroom in AC als DC tot 600 Volt en 300 Ampère feilloos meet. Bovendien blinkt dit apparaat uit in precisie en diversiteit dankzij zijn indrukwekkende weerstandsbereik tot 40 Megaohm en een displayresolutie van 4000 counts, waardoor elke meting haarscherp wordt weergegeven. Dit is niet zomaar een multimeter; het is een betrouwbare partner voorzien van een stevig beschermingsetui en essentiële accessoires zoals veiligheidsmeetsnoeren en een batterijset om direct aan de slag te kunnen. Betrouwbaarheid en precisie vormen de kern van deze topklasse meter, getest en goedgekeurd volgens de strikte norm IEC/EN 61010-1.

   Veilig en betrouwbaar meten op elk moment
   Veiligheid en duurzaamheid zijn twee kernwaarden die centraal staan bij het gebruik van de Benning 44044035 CM2 Ampèretang AC / DC Multimeter. Deze multimeter is ontworpen om jouw werk veiliger en betrouwbaarder te maken. Dankzij de duidelijke LCD display, de intuïtieve HOLD en MAX geheugenfuncties en de meegeleverde beschermingsetui, kun je zorgeloos meten, ook onder de meest veeleisende omstandigheden. De solide constructie en de betrouwbare meettechniek garanderen duurzaamheid en consistentie, keer op keer. Bovendien voldoet deze meter aan de vereisten van meetcategorie CAT III 300 V, wat inhoudt dat je verzekerd bent van veilige metingen bij aansluitingen aan het gebouwinstallatienet. Of het nu gaat om kleine of grote projecten, deze multimeter staat garant voor precieze data en een veilige werkomgeving. Een tool die niet alleen je metingen, maar ook je werkplaats naar een hoger niveau tilt.

   Bestel jouw Benning multimeter en ervaar de service
   Als je de Benning 44044035 CM2 Ampèretang AC / DC Multimeter bestelt bij onze webshop, stap je niet alleen over op een wereld van precisie en betrouwbaarheid, maar ook naar een wereld van comfort en uitmuntende service. Met onze snelle levering en ons brede assortiment aan kwaliteitsgereedschap ben je verzekerd van een vlotte en efficiënte vooruitgang in al je projecten. Onze scherpe prijzen zorgen ervoor dat deze topklasse multimeter binnen handbereik is, terwijl onze vriendelijke, deskundige service ervoor zorgt dat elke aankoop soepel en aangenaam verloopt. Met deze multimeter maak je niet alleen een keuze voor kwaliteit en precisie, maar ook voor een shopervaring die even hoogwaardig is. Doe vandaag nog je voordeel met deze ongeëvenaarde combinatie van product en service.

   Verpakt in

   Etui

   Batterijformaat

   AAA

   Overspanningscategorie

   CAT III

   Displayresolutie

   4000

   Weerstandsbereik

   40 Ω

   Maximale spanning

   600 V

   EAN

   4014651000810

   Inclusief beschermingsetui, veiligheidsmeetsnoeren en batterijset

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.