NL

FR

Prijs

Voorhamer

Wanneer je voor een stevige klus staat waarbij maximale slagkracht vereist is, reikt de standaardhamer vaak niet ver genoeg. Hier komt de voorhamer in beeld: een krachtig gereedschap ontworpen om zelfs de zwaarste klussen aan te kunnen.

De imposante kracht van de voorhamer

De voorhamer is onmiskenbaar vanwege zijn lange steel en zware kop. Met een gewicht dat varieert tussen de 2 en 5 kilogram is het de krachtpatser onder de hamers. Deze hamer is speciaal ontworpen voor werkzaamheden waarbij een hoge impact nodig is, zoals het breken van stenen, beton of ander zwaar materiaal. De lange steel zorgt voor een grotere hefboomwerking, waardoor de slagen nog krachtiger worden. En een leuk feitje: de term "voorhamer" komt van het oude gebruik van dit gereedschap door steenhouwers, waarbij de ene persoon de beitel vasthield en de andere persoon met de voorhamer sloeg om stenen op maat te houwen.

Optimaal gebruik van je voorhamer

Bij het hanteren van een voorhamer is het belangrijk om je techniek goed te hebben. Begin altijd met een stevige grip op de steel, waarbij je handen enkele centimeters uit elkaar liggen. Zwaai de hamer met beide handen en maak gebruik van je hele lichaam om maximale kracht en controle te bereiken. Let op je houding en zorg ervoor dat je rug recht blijft tijdens het zwaaien. Veiligheid eerst: draag altijd beschermende kleding en brillen om jezelf te beschermen tegen rondvliegende deeltjes.

Fixami: jouw bron voor de beste voorhamers

Zoek je een betrouwbare voorhamer van hoge kwaliteit? Bij Fixami vind je een groot online assortiment van de beste merken. Bovendien profiteer je van onze snelle levering, zodat je onmiddellijk aan de slag kunt met je nieuwe gereedschap. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om de juiste tools voor de klus te hebben, en daarom bieden wij alleen het beste van het beste aan. Voeg daar onze scherpe online prijzen en top service aan toe, en het is duidelijk waarom zoveel professionals kiezen voor Fixami voor al hun gereedschapsbehoeften.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is