NL

FR

Prijs

Kunststof hamer

Wanneer precisie en zorg van het grootste belang zijn, komt de kunststof hamer in beeld. Dit unieke stuk gereedschap biedt een zachte impact, ideaal voor werkzaamheden waarbij het oppervlak onbeschadigd moet blijven. Maar wat zijn nu precies de voordelen van een kunststof hamer en waarvoor kun je hem het beste inzetten?

De finesse van de kunststof hamer

Een kunststof hamer, soms ook wel een mallet genoemd, verschilt significant van zijn stalen of houten tegenhangers. Dankzij de kunststof kop biedt het een veel mildere impact, wat perfect is voor delicate werkzaamheden. Denk hierbij aan het in elkaar zetten van meubels, tegelwerk of het bewerken van dunne metaalplaten waarbij je geen deuken of merken wilt achterlaten. En een klein weetje tussendoor: wist je dat de kunststof hamer oorspronkelijk is ontworpen voor houtbewerking om houtverbindingen zonder schade strak te trekken?

Hoe en wanneer gebruik je de kunststof hamer?

De kunststof hamer is het go-to gereedschap wanneer je materialen moet bewerken die gemakkelijk kunnen beschadigen. Bij het gebruik is het essentieel om gelijkmatige slagen toe te passen voor een consistent resultaat. Door de zachtere impact kun je met meer vertrouwen en controle werken, zonder angst voor beschadiging. Of je nu bezig bent met leerbewerking, juwelen maken, of het leggen van een houten vloer, de kunststof hamer is jouw betrouwbare partner in precisie.

Jouw voordelen bij Fixami

Waarom zou je jouw kunststof hamer bij Fixami moeten aanschaffen? Eenvoudig. Dankzij ons groot online assortiment is de keuze reuze, en dat allemaal tegen scherpe online prijzen. Daarnaast zorgt onze snelle levering ervoor dat je snel aan de slag kunt met jouw nieuwe aanwinst. En mocht je nog twijfelen over welk type hamer het beste bij jouw klus past? Geen zorgen. Ons deskundige team staat altijd klaar voor persoonlijk advies, zodat jij altijd het juiste gereedschap in handen hebt. Ontdek het gemak en de voordelen van winkelen bij Fixami!

16 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 1

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is