Blog

Regelmatig zullen we u op de hoogte houden van het laatste nieuws en de meest interessante ontwikkelingen omtrent gereedschap. Wilt u ergens over worden bijgepraat? Laat het ons dan weten. Veel voorkomende vragen behandelen wij namelijk graag op onze blogpagina!

Hitachi Koki Co. Ltd., de fabrikant van medische apparatuur en Hitachi gereedschap, zal met ingang van 1 juni 2018 haar bedrijfsnaam veranderen in Koki Holdings Co., Ltd.

Momenteel zijn er verschillende boorkoppen op de markt welke zo allemaal hun eigen plus- en minpunten hebben.

Bosch Power Tools meldt terugroepactie voor verschillende haakse slijpmachines van Bosch uit het productiejaar 2016.​

Wij hebben een Gouden Gazelle gewonnen op de FD Gazellen Awards! Daarmee zijn we de snelst groeiende (middelgrote) onderneming in Zuid-Nederland. Dit succes komt voornamelijk door onze webshop Gereedschapcentrum.nl, en zonder onze klanten was dit nooit gelukt. Daarom willen we jullie ontzettend bedanken en wij hopen jullie snel weer te verwelkomen in onze webshop of showroom!

De Makita accu machines en accu's van tegenwoordig hebben andere kenmerken dan de machines van een aantal jaar geleden. Nieuwe type modellen, andere kleuren en accu gereedschap waar symbolen in zijn gedrukt. Maar waar staan deze kenmerken eigenlijk voor? En welke accu's passen het beste bij uw machine(s)? u leest het hier!

U zult het regelmatig bij onze machines zien staan: koolborstelloos. Sinds enkele jaren brengen fabrikanten als Makita machines op de markt met koolborstelloze motoren. Wat heb ik daaraan, zult u zich misschien afvragen. Bij deze hebben we er een blogbericht over geschreven. Lees gauw verder!

Sinds 1986 staat Testo met haar hoogwaardige meetinstrumenten voor baanbrekende innovaties binnen de meettechnologie. Met haar uitgestrekte en constant vernieuwende aanbod van meetinstrumenten bestiert het de top. Voor iedere vakman een betrouwbare partner! Het assortiment van Testo beslaat allerlei intuïtieve en vooruitstrevende meetinstrumenten: hoge druksensoren, hygrometers, vochtmeters, thermometers, enzovoorts.

Voortgekomen uit twee Italiaanse grootmachten in professionele schoonmaak, is ontstaan: Ghibli & Wirbel. Waar zij in uitblinken is kwaliteit en duurzaamheid koppelen aan stijlvolle reinigingsmachines. Verwacht u net iets meer dan enkel en alleen een degelijke bouwstofzuiger? Lees verder!

Hey vakman! Werkt u al met multitools? We zien ze steeds vaker, Bosch en Fein veroveren nu samen de wereld met hun nieuwe technologie: Starlock. Lees snel verder om het te ontdekken.

Vanaf nu hebben we voor een deel van het assortiment vette productvideo’s beschikbaar. Wat u hier aan heeft? We zijn visueel ingestelde wezens. Beeld springt een stuk meer in het oog toch? Bovendien legt een filmpje vaak veel sneller iets uit, dan er talloze woorden bij te halen.

Ieder jaar worden we, vakmannen, overstelpt met nog nieuwere machines, betere accu's, kortere laadtijd, en nog meer. Op een gegeven moment geloofden we het wel en kwamen we op de bouwplaats wel uit met onze accu machines en 5.0Ah, 18V accu's. Toch heeft Metabo het weer geflikt en hebben ze ons weer verrast met iets nieuws waarvan we toch weer van opkijken: Metabo LiHD battery-technology.

Klust u graag met Bosch gereedschap? Mooi! Speciaal voor de vakman heeft Bosch nu een speciale actie. Lees snel verder en profiteer direct.

Zeker als klusser/professional wilt u altijd met de beste producten werken. Merken als Makita, DeWalt en Bosch brengen steeds nieuwe producten op de markt en hopen jullie te verrassen. Niet zelden zijn we niet echt impressed toch? Altijd zit er een mooi marketingjasje omheen, maar het biedt niet altijd een wereld van verschil op de bouwplaats. Nu is er iets nieuws waarvan we benieuwd zijn wat jullie ervan vinden.