Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Starlock, dé nieuwe standaard voor alle multitools

Hey professional! Werk jij al met multitools? We zien ze steeds meer, en Bosch en Fein veroveren nu samen de wereld met hun nieuwe technologie: Starlock. Lees snel verder om het te ontdekken.

Bosch & Fein hebben hun krachten gebundeld om de markt van multitools te veroveren, en introduceren een innovatief systeem voor multitool accessoires. Voor oscillerende multitools zijn talloze accessoires verkrijgbaar in de markt. Ieder merk heeft tegenwoordig één of meerdere multitools in het assortiment, en allemaal hebben ze vele accessoires beschikbaar. Immers, met de multitool willen we snijden, slijpen, schuren, wat niet? Bosch & Fein onderkennen de trend van multi en onderstrepen dit met deze unieke samenwerking. Na jarenlang de koppen bij elkaar te hebben gestoken introduceerden ze begin dit jaar Starlock.

Wat is Starlock precies?

Starlock is een uniform opzetsysteem, dus ontwikkeld door Bosch & Fein, om één standaard te creëren voor meerdere merken. Starlock is compatibel met de merken Bosch, Fein, Makita, Milwaukee, Ridgid en Rockwell.

Razendsnel bevestig je talloze accessoires/opzetstukjes, bovendien op zeer hoogwaardige, absoluut professionele, wijze zodat alle klussen met één tool binnen handbereik liggen. Door goed te luisteren naar de gebruikers van multitools introduceerden ze drie klassen binnen Starlock: Starlock, StarlockPlus en StarlockMax.

Wat inmiddels duidelijk is, is dat Bosch en Fein de komende tijd meer en meer machines zullen presenteren voorzien van de Starlock technologie. Wij van Fixami hebben inmiddels de eerste accessoires binnen, en dit zal de komende tijd alleen nog maar meer worden!

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is