Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Bosch Wireless Charging; revolutionair of onnodige luxe?

“Iedere man zou dit moeten hebben“ vs. “Helemaal niet zo handig” Een klein jaar geleden introduceerde Bosch Blauw de Bosch Wireless Charging innovatie. Met als voornaamste doelgroep de gepassioneerde gebruiker, oftewel de professional. Heeft deze innovatie jullie, als belangrijkste doelgroep, al op grote schaal bereikt?

Bosch Wireless Charging is geïntroduceerd voor meer flexibiliteit en comfort tijdens het klussen. Immers, bij iedere werkonderbreking plaats je de machine op de innovatieve lader en de machine wordt weer een beetje bijgeladen. Bovendien gebeurt dit op snelle wijze. “Care Charging” technologie zorgt ervoor dat de korte laadprocessen de accu niet belasten. De draadloze laadtechnologie zorgt ervoor dat de accu niet meer van de machine gekoppeld hoeft te worden. Er gaat geen tijd meer verloren met het verwisselen van accu's en het opnieuw insteken van de lege accu's. De machine - dus met accu - kan direct op dit nieuwe type lader geplaatst worden; tussen het werken door, onderweg naar de bouwplaats of daar waar de machines bewaard worden. De speciale Wireless Charging accu is met alle Bosch 18V accumachines compatibel.

Werk jij al met Bosch Wireless Charging? Waarom wel of waarom juist niet? Voor welke werksituaties biedt het meerwaarde? Is het vooral handig in een werkplaats, waar je vanaf een meer vaste plek werkt, of weet jij er als professional ook optimaal gebruik van te maken op de bouwplaats, waar het er een stuk dynamischer aan toe gaat. We zijn benieuwd hoe onze klanten tegen deze nog vrij nieuwe technologie aankijken.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is