Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Nieuw: Milwaukee Tick bluetooth gereedschapstracker

Milwaukee heeft een paar maanden geleden de Milwaukee Tick op de markt gebracht in Amerika. De kleine bluetooth tracker is vanaf nu ook in Nederland beschikbaar bij Fixami.be. In dit blogartikel leggen we je uit hoe de Tick werkt en waarom het voor velen interessant is om er een (of meerdere) te gebruiken.

Wat is de Milwaukee Tick?

De Tick is een klein, robuust zendertje dat je eenvoudig op al je gereedschap kan bevestigen. Het zendt een bluetooth signaal uit dat je via de Milwaukee ONE KEY™ app op je smartphone kan tracken. Hierover leggen we je later meer uit. De Tick is op allerlei manieren te bevestigen op ieder gewenst gereedschap of accessoire. Je kan hem bijvoorbeeld op je gereedschapskoffer lijmen, aan een ladder schroeven of simpelweg een tyrap gebruiken om hem aan ieder gewenst object te hangen. Het signaal wordt in een straal van 30 meter uitgezonden. Daarnaast zijn er nog een aantal belangrijke specificaties:

  • De Tick heeft een beschermingsklasse van IP67
  • Bestand tegen temperaturen van -30°C tot 60°C
  • Niet enkel geschikt voor Milwaukee producten, maar ook voor al jouw gereedschap of andere apparatuur/accessoires
  • Ook beschikbaar in grootverpakkingen van 4, 10 of 50 stuks

Hoe track ik mijn gereedschap?

Milwaukee heeft een app ontwikkeld; Milwaukee ONE-KEY™. Met dit systeem was het al mogelijk om Milwaukee ONE-KEY™ gereedschap te traceren doordat deze machines een ingebouwde bluetoothfunctie hebben. Met de Tick is het niet alleen mogelijk om deze Milwaukee producten te tracken, maar voor al jouw gereedschap of accessoires. Hoe je jouw gereedschap kan tracken is heel eenvoudig. Je downloadt de ONE-KEY™ app op je smartphone en logt in. Je kan nu gemakkelijk verbinding maken met alle apparaten die een ONE-KEY™ signaal uitzenden, waaronder de Tick. In de app zie je nu waar de apparaten zich bevinden of waar ze het laatst gezien zijn. Wanneer je Milwaukee gereedschap connect dat compatibel is met de ONE-KEY™ kan je zelfs verschillende instellingen wijzigen.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is