Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

fischer DUOPOWER - de slimme pluggen

Op zoek naar pluggen die geschikt zijn voor elke ondergrond zoals beton, gasbeton, gipsplaten, (natuur)steen of metselwerk? Zoek niet verder! De fischer DUOPOWER pluggen zijn geschikt voor iedere klus. Hoe ze precies werken en waarom ze geschikt zijn voor jouw project leggen we je in dit blogartikel uit.

Wat is de DUOPOWER precies?

De fischer DUOPOWER is een slimme 2-componenten plug. Ze hebben drie verschillende werkingsprincipes en zijn geschikt voor bevestigingen in alle bouwmaterialen. Ideaal; je hebt dus maar één plug nodig! De fischer DUOPOWER past zich zelfstandig aan het bouwmateriaal aan, verdeeld door de drie werkingsprincipes: spreiden, vouwen en knopen. Hierover vertellen we later meer. Bij het indraaien van de schroef krijg je de best mogelijke terugkoppeling van de plug, het is duidelijk voelbaar wanneer de schroef goed is aangedraaid.

Fischer pluggen

Voordelen

  1. Dichte punt: Voorkomt dat boormeel in de plug terecht komt. Hierdoor kan de schroef altijd probleemloos ingeschroefd worden.
  2. Korte boortijd: De DUOPOWER pluggen zijn kort, waardoor de boortijd minimaal is en je dus lekker snel door kan werken.
  3. Twee componenten: De fischer pluggen bestaan uit een rood en grijs component. De combinatie van een harde en zachte kunststof garandeert een optimaal gebruiksgemak, zeer gemakkelijke plaatsing en een duidelijke terugkoppeling wanneer de plug correct is geplaatst.
  4. Vleugels: Tevens hebben de pluggen stevige vleugels. Deze voorkomen dat de plug meedraait tijdens het indraaien van de schroef. Wel zo handig.
  5. Dunne kraag: Om te voorkomen dat de plug volledig in het boorgat verdwijnt, terwijl doorsteekmontage nog steeds mogelijk blijft.
Fischer-DUOPOWER-highlight

Welke schroeven heb je nodig voor de DUOPOWER pluggen?

We adviseren om verzinkte spaanplaatschroeven te gebruiken wanneer je ze binnen wil gebruiken. Bijvoorbeeld die van WOODIES. Gebruik altijd schroeven met voldraad, deze bieden meer grip in combinatie met de DUOPOWERS. Voor DUOPOWER pluggen van Ø8mm adviseren we schroeven te gebruiken van Ø6mm. Zorg bij het kiezen van de schroef dat deze lang genoeg is, om zo een optimale spreiding van de plug te garanderen. De vuistregel is dat minimaal de diameter van je schroef door de punt van de plug moet steken, tel daar de lengte van de plug en de dikte van je aanbouwdeel bij op en je hebt de juiste schroeflengte te pakken.

fischer DUOPOWER kopen?

Deze fischer 280-delige pluggenset in koffer is nu extra scherp geprijsd en bevat diverse fischer DUOPOWER pluggen! Fischer pluggenset

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is