Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Hitachi wordt HiKOKI

Hitachi Koki Co. Ltd., de fabrikant van medische apparatuur en Hitachi gereedschap, zal met ingang van 1 juni 2018 haar bedrijfsnaam veranderen in Koki Holdings Co., Ltd. Dit komt door de samenwerking met KKR, één van 's werelds grootste privé investeringsmaatschappijen. Deze verandering zorgt voor een wijziging in de merknaam van de powertool gigant. Alle Hitachi producten zullen een nieuwe merknaam krijgen: HiKOKI [hai-koh-ki]. De naamswijziging naar HiKOKI zal ingaan vanaf 1 oktober 2018. De veranderingen liggen in lijn met het bedrijf haar internationale groeistrategie, die zich richt op innovatieve technologie, hoge betrouwbaarheid en het waarborgen van duurzaamheid. De producten zullen identiek blijven; alleen de merknaam zal gewijzigd worden.

Hitachi wordt HiKOKI

Hitachi Koki’s geavanceerde technologieën hebben in haar 70 jarige bestaan gezorgd voor betrouwbaar gereedschap en een gevestigde naam binnen de gereedschapsbranche. Dit heeft de basis gevormd voor de samenwerking met KKR. De samenwerking stelt Hitachi Koki in staat haar internationale activiteiten te optimaliseren en te investeren in organische groei om haar positie als wereldwijde en toonaangevende fabrikant te versterken. In november 2017 heeft Hitachi Koki tevens uitgelicht dat het een dochteronderneming heeft opgericht in Europa. Deze onderneming, Koki Holdings Europe GmbH is gevestigd in Düsseldorf en onderstreept het belang van de Europese markt. Het Europese hoofdkantoor zal de activiteiten van de moedermaatschappij in Europa ondersteunen. Het doel hierbij is om dichter bij de klanten te staan en de mogelijkheid om sneller beslissingen te kunnen nemen die invloed hebben op de Europese markt.

Wat verandert er voor mij?

Voor u zal er niets veranderen. Al uw Hitachi accessoires en gereedschap zal gewoon compatibel zijn met de nieuwste HiKOKI producten. Alle producten blijven gelijk en alleen de merknaam zal veranderen. Op Fixami.be zal de Hitachi pagina nog even online blijven en geleidelijk overgaan in HiKOKI.

hikoki assortiment

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is