usp1
usp2
usp3

NL

FR

Prijs

    Laat nog 31 zien
    Laat nog 6 zien
    Laat nog 8 zien
    Laat nog 3 zien

Plamuur

Wanneer je aan de slag gaat met een nieuwe klus, is een strakke afwerking key. Enter: Plamuur, de superhero onder de afwerkingsmaterialen. Perfect voor het gladstrijken en vullen van gaatjes, scheuren, en oneffenheden in verschillende ondergronden. Daarbij dient het als een perfecte onderlaag voor verf, wat een egaal en professioneel eindresultaat garandeert. Of je nu een doe-het-zelver bent of een professional in de bouwsector, goed plamuurwerk is onmisbaar voor de finishing touch. Voor meer info over de perfecte onderlaag, check onze verf categoriepagina.

Smeerbare perfectie: Plamuur

Plamuur, het is de fijne artiest in het universum van afwerkingsmaterialen. Met zijn soepele textuur is het ideaal voor het creëren van een gladde ondergrond. Het komt in verschillende types, elk ontworpen voor specifieke toepassingen; van houtplamuur tot universele varianten die vrijwel op elke ondergrond gebruikt kunnen worden. Het geheim zit in de keuze van het juiste vulmiddel voor je project. VOor het beste resultaat, breng je plamuur altijd aan in dunne lagen, om deze vervolgens glad te schuren voor de volgende verflaag. Wist je dat sommige professionele schilders soms een beetje verf mengen met plamuur om de perfecte kleurovergang en hechting te creëren?

Waarom kiezen voor Plamuur bij Fixami?

De keuze voor plamuur bij Fixami levert je een hoop voordelen op. Niet alleen hebben we een groot assortiment van plamuursoorten voor ieder project, maar alles wat je ziet is ook direct leverbaar. Dit betekent dat wanneer je eenmaal je keuze hebt gemaakt, je snel aan de slag kunt zonder dat jouw project onnodig vertraging oploopt. Plus, door te kiezen voor ons, profiteer je van onze expertise en top service. En mocht je bij je volgende bestelling nog wat extra voordeel willen paken, neem dan zeker eens een kijkje bij onze Promotie. Met Fixami kies je voor kwaliteit, gemak, en professionaliteit voor jouw projecten.

75 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees-image

Pagina 3 van 4