usp1
usp2
usp3

NL

FR

Prijs

Telefoontang

Als echte professional of doe-het-zelver kent je de waarde van goed gereedschap. En als het gaat om precisiewerk met kabels en kleine onderdelen, is er één tang die niet mag ontbreken in je gereedschapskist: de telefoontang. Deze slanke, veelzijdige tang, ook wel bekend als een lange-neus tang, is je beste vriend bij het buigen, knippen, en vasthouden van draad of kleine onderdelen waar je met standaard tangen simpelweg niet bij kan. Perfect voor elektriciens, maar ook thuis in elke toolkit. Ontdek het uitgebreide aanbod in onze handgereedschap collectie en til je werk naar een hoger niveau.

Graven in de wereld van de telefoontang

De telefoontang, met zijn karakteristieke lange en vaak ietwat gebogen bek, maakt precisiewerk in krappe ruimtes mogelijk. Deze speciale tang is er in verschillende soorten en maten, elk ontworpen voor specifieke taken. Van het knippen van fijne draden tot het buigen en vasthouden van kleine onderdelen, de telefoontang is onmisbaar voor fijnmechanisch werk. Bij het kiezen van de juiste telefoontang is het belangrijk om te kijken naar de grootte, het soort bek (recht of gebogen), en de handgreep voor optimale controle en comfort. Wist je dat de naam 'telefoontang' voortkomt uit het feit dat deze veel gebruikt werd in de telecommunicatie-industrie, voor het werken met telefoondraden?

Jouw keuze voor kwaliteit en gemak

Bij Fixami waarderen we vakmanschap en de keuze voor het juiste gereedschap. Dat is waarom wij een uitgebreid assortiment aan telefoontangen aanbieden, voor zowel de professional als de vakkundige hobbyist. Kies je voor ons, dan kies je niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor gemak. Met onze snelle levering en scherpe prijzen kan je snel en voordelig de juiste telefoontang in huis hebben. En met onze directe leverbaarheid uit eigen voorraad, weet je zeker dat je niet lang hoeft te wachten op je bestelling. Neem ook eens een kijkje op onze Promotie pagina voor actuele deals. Laat je vakmanschap niet wachten en bemachtig de ideale telefoontang vandaag nog bij Fixami.

30 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees-image

Pagina 1 van 2