NL

FR

Prijs

Platbektang

Als het aankomt op precisiewerk in de wereld van gereedschappen, springt één tool er onmiddellijk uit: de platbektang. Deze tang is onmisbaar voor vakmensen die nauwkeurig en gedetailleerd werk verrichten, van sieradenmakers tot elektriciens.

De fijne kneepjes van de platbektang

De platbektang, vaak herkend aan zijn lange, platte bekken, biedt een stevige grip en is ideaal voor het buigen, vormen en vasthouden van draad en kleine voorwerpen. Wat deze tang onderscheidt van andere tangen, is de afwezigheid van tanden, wat zorgt voor een gladde grip. Dit betekent dat je materialen kunt vasthouden zonder ze te beschadigen of te markeren. Interessant is dat sieradenmakers vaak vertrouwen op de platbektang voor het nauwkeurig buigen van draad in gedetailleerde ontwerpen.

De kunst van het hanteren

Het juiste gebruik van de platbektang begint met een goede grip. Houd de tang stevig vast, maar niet te strak, om vermoeidheid van de hand te voorkomen. Wanneer je draad of een ander materiaal buigt, gebruik dan een vloeiende beweging om kinks en oneffenheden te voorkomen. En onthoud: hoewel de platbektang sterk is, is hij het meest effectief bij fijn werk. Het is niet bedoeld voor zwaar knippen of voor taken die beter geschikt zijn voor grotere, robuustere tangen.

Fixami: jouw keuze voor kwaliteit

Waarom zou je je platbektang bij Fixami kopen? Simpel: wij begrijpen de behoeften van professionals. Ons groot online assortiment verzekert dat je precies de tang vindt die je nodig hebt, ongeacht je specialisatie. En met onze belofte van snelle levering, weet je dat je snel weer aan het werk kunt met het beste gereedschap in handen. Vertrouw op Fixami voor kwaliteit, snelheid en vakmanschap.

32 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 2

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is