NL

FR

Prijs

Haakse schroevendraaier

Als je ooit hebt gewerkt in krappe ruimtes waar een traditionele schroevendraaier niet past, dan weet je hoe frustrerend dat kan zijn. Hier komt de haakse schroevendraaier van pas. Dit innovatieve stuk gereedschap is ontworpen om je te helpen in die moeilijke hoeken en bochten, waardoor klussen in krappe ruimtes een fluitje van een cent wordt.

Een draai aan traditie: De haakse schroevendraaier

De haakse schroevendraaier is, zoals de naam al doet vermoeden, een schroevendraaier waarvan het blad in een hoek staat ten opzichte van het handvat. Dit unieke ontwerp zorgt ervoor dat je schroeven kunt vast- en losdraaien in plekken waar een gewone schroevendraaier simpelweg niet bij kan. Of je nu werkt aan een project waarbij je te maken hebt met diepe uitsparingen of achterliggende hoeken, deze schroevendraaier wordt snel je beste vriend. Een leuk feitje: de haakse schroevendraaier is een favoriet onder pianotechnici die te maken hebben met de unieke constructie van piano's!

Toepassingen en tips voor de haakse schroevendraaier

Bij het gebruiken van een haakse schroevendraaier is het van belang om de juiste bitmaat te kiezen voor de schroef waarmee je werkt. Door zijn ontwerp geeft de haakse schroevendraaier je de mogelijkheid om met minimale ruimte toch maximale draaikracht uit te oefenen. Dit maakt het ideaal voor montage in kasten, het werken aan voertuigen waar ruimte schaars is, of zelfs bij bepaalde elektronica reparaties. Het is wel aan te raden om, gezien de hoek van het gereedschap, gestaag en geduldig te werk te gaan om het gestript raken van schroeven te voorkomen.

Waarom kiezen voor Fixami?

Bij Fixami begrijpen we dat de juiste tools het verschil kunnen maken. Daarom bieden we een groot online assortiment van haakse schroevendraaiers, geschikt voor elke klus. Bovendien garanderen we een snelle levering, want we weten dat als je eenmaal het perfecte stuk gereedschap hebt gevonden, je het zo snel mogelijk in handen wilt hebben. En met onze scherpe online prijzen weet je zeker dat je altijd waar voor je geld krijgt. Fixami: jouw partner voor elk project, groot of klein!

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is