Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Poelietrekker

Als professional in de wereld van machines en mechanica weet je hoe belangrijk het is om de juiste tools bij de hand te hebben voor elke klus. Een essentieel stuk gereedschap dat vaak over het hoofd wordt gezien, maar onmisbaar is in vele scenario's, is de poelietrekker. Deze tool biedt een gespecialiseerde oplossing voor wat anders een tijdrovend en frustrerend proces zou zijn.

De onmisbare kracht van de poelietrekker

De poelietrekker is specifiek ontworpen om poelies of tandwielen veilig en efficiënt van een as te verwijderen. Vaak zijn deze componenten na jaren van gebruik vast komen te zitten en is handmatige verwijdering bijna onmogelijk. De poelietrekker biedt dan uitkomst. Dankzij de verstelbare klauwen en het centrale schroefmechanisme kan de gebruiker de tool nauwkeurig positioneren en vervolgens geleidelijk druk uitoefenen om de poelie of het tandwiel te verwijderen. Het ontwerp zorgt ervoor dat er gelijkmatig kracht wordt uitgeoefend, waardoor beschadiging aan zowel de as als de poelie wordt voorkomen. En voor de liefhebbers van feitjes: de poelietrekker is al sinds de industriële revolutie in gebruik, wat getuigt van zijn blijvende relevantie en nut!

Tips voor het juiste gebruik

Het gebruik van een poelietrekker lijkt misschien eenvoudig, maar enige zorg is vereist. Zorg altijd voor een goede voorbereiding door de poelie eerst te reinigen van vuil of roest. Positioneer de klauwen van de trekker gelijkmatig rond de poelie en zorg ervoor dat ze stevig vastzitten. Draai vervolgens de centrale schroef geleidelijk aan, en vermijd abrupte bewegingen. Als de poelie erg vastzit, kan het nuttig zijn om wat smeermiddel aan te brengen of de poelie licht te verwarmen om de verwijdering te vergemakkelijken.

Fixami's belofte voor jou

Bij het kiezen van een poelietrekker wil je zeker zijn van kwaliteit en duurzaamheid. Bij Fixami begrijpen we dat. We bieden een groot online assortiment van de beste merken, zodat je altijd het juiste gereedschap voor jouw klus vindt. Dankzij onze scherpe online prijzen krijg je topkwaliteit zonder de hoofdprijs te betalen. En met onze snelle levering heb je jouw nieuwe poelietrekker in no-time in handen. Heb je advies nodig of zit je met een vraag? Ons team van experts staat altijd voor je klaar met persoonlijk advies. Jouw tevredenheid is onze topprioriteit!

\

Categorie

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is