usp1
usp2
usp3

NL

FR

Prijs

    Laat nog 2 zien
    Laat nog 7 zien
    Laat nog 2 zien

Frezenset

In de wereld van houtbewerking en metaalbewerking is het hebben van een veelzijdig assortiment aan gereedschap van cruciaal belang. Een frezenset is een perfect voorbeeld van een essentieel instrument dat je helpt bij het bereiken van een reeks taken met precisie en gemak.

Frezenset: veelzijdigheid en functies

Een frezenset bestaat uit een verzameling van verschillende soorten frezen, elk met hun eigen specifieke snijprofielen en functies. Deze frezen kunnen gebruikt worden voor het bewerken van oppervlakken, het snijden van groeven, het maken van randprofielen en nog veel meer. De frezen zijn gemaakt van duurzaam materiaal zoals hardmetaal of snelstaal voor langdurige prestaties. Een fun fact: wist je dat sommige frezensets meer dan 50 verschillende frezen kunnen bevatten, waardoor ze een van de meest veelzijdige tools in je gereedschapskist zijn?

Gebruik en toepassingen van de frezenset

Frezensets kunnen worden gebruikt in combinatie met een freesmachine, CNC-router of draaibank. Ze zijn ideaal voor het vormen, trimmen en uithollen van diverse materialen zoals hout, metaal en kunststof. Bij het werken met een frezenset is het belangrijk om de juiste frees te kiezen voor de taak, de frees goed te bevestigen en de juiste voedingssnelheid en rotatiesnelheid te gebruiken om nauwkeurige en veilige resultaten te garanderen.

Voordelen van het kopen van een frezenset bij Fixami

Bij Fixami begrijpen we dat het belangrijk is om over een breed scala aan tools te beschikken voor elke klus. Daarom hebben we een groot online assortiment aan frezensets voor zowel de hobbyist als de professional. Bovendien bieden we scherpe online prijzen, wat betekent dat je kunt genieten van hoogwaardige tools zonder een gat in je portemonnee te branden. Onze frezensets zijn meestal direct leverbaar dankzij onze grote eigen voorraad, en we staan altijd klaar met persoonlijk advies om je te helpen bij het kiezen van de juiste set. Met onze snelle levering en topservice, is Fixami jouw one-stop-shop voor al je gereedschapbehoeften.

37 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees-image

Pagina 2 van 2