usp1
usp2
usp3

NL

FR

Prijs

    Laat nog 20 zien
    Laat nog 27 zien
    Laat nog 22 zien
    Laat nog 4 zien
    Laat nog 31 zien
    Laat nog 14 zien

Cirkelzaagblad

Wanneer het aankomt op precisie en effectiviteit bij houtbewerking en andere ambachtelijke projecten, is er weinig dat de kracht van een cirkelzaagblad evenaart. Deze onmisbare hulpstukken, ontworpen voor gebruik met een cirkelzaag, zorgen voor strakke, nauwkeurige sneden in een scala aan materialen, van hout tot metaal en alles daartussenin.

Eigenschappen en variëteiten van een cirkelzaagblad

Het cirkelzaagblad kenmerkt zich door zijn ronde vorm met een reeks scherpe tanden die aan de omtrek zijn bevestigd. De tanden zijn speciaal ontworpen om op hoge snelheden door materialen te snijden, waarbij de kwaliteit en het soort snede worden bepaald door het aantal en de vorm van de tanden. Een leuk feitje: de oorsprong van de cirkelzaag gaat terug tot de late 18e eeuw, waar hij zijn naam verdiende in zagerijen!

Optimaal gebruik en toepassingen van cirkelzaagbladen

Cirkelzaagbladen zijn ongelooflijk veelzijdig, bruikbaar op een breed scala aan materialen zoals hout, kunststof, metaal en zelfs beton. Belangrijk is echter dat je het juiste blad kiest voor het materiaal dat je wilt snijden. Bijvoorbeeld, bladen met meer tanden leveren meestal fijnere, gladdere sneden in hout, terwijl bladen voor metaal of beton vaak minder, maar hardere tanden hebben. Veiligheid is essentieel bij het hanteren van cirkelzaagbladen, dus zorg ervoor dat het blad stevig is bevestigd en dat je altijd de juiste beschermingsmiddelen gebruikt.

Kopen bij Fixami biedt vele voordelen

Bij Fixami geniet je van het voordeel van een groot online assortiment, waarin je een breed scala aan cirkelzaagbladen vindt die geschikt zijn voor alle mogelijke projecten. En dat niet alleen, onze scherpe online prijzen zorgen ervoor dat je altijd de beste deal krijgt. Onze producten zijn direct leverbaar, wat betekent dat je niet lang hoeft te wachten om aan de slag te gaan met je volgende project. Dus voor kwaliteit, prijs en snelheid, kijk niet verder dan Fixami voor al je cirkelzaagblad behoeften.

270 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 5 van 12