Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Ontdek de Parel: jouw merk voor verf en reiniging

Als je een professional bent in de schilder- en reinigingsbranche, weet je hoe belangrijk de kwaliteit van je materialen is. Dat is waar De Parel in beeld komt. Dit merk biedt een breed assortiment aan hoogwaardige verf, reinigingsproducten en meer, perfect voor professionals die geen concessies willen doen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en efficiëntie.

Wat maakt De Parel uniek?

De Parel staat bekend om een mix van innovatie en kwaliteit. Alle producten zijn ontworpen voor maximale prestaties met minimale impact op het milieu. Of je nu kiest voor hun verven of reinigingsproducten, je krijgt producten die efficiënt en gebruiksvriendelijk zijn. En een klein feitje aan het einde: De Parel was een van de eerste merken die een volledig recyclebare verfverpakking op de markt bracht.

Waarom De Parel kopen bij Fixami?

Kiezen voor De Parel via Fixami betekent profiteren van een groot online assortiment en persoonlijk advies. Of je nu op zoek bent naar een specifieke verfkleur of een effectief reinigingsmiddel, we hebben het allemaal. Bovendien kun je bij ons terecht voor persoonlijk advies om de producten van De Parel optimaal te gebruiken, waardoor je altijd het beste eindresultaat behaalt.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is