Verzenden

Fixami.be biedt u diverse manieren om uw bestelling in ontvangst te nemen. Wij kunnen uw bestelling laten leveren, maar u kunt uw bestelling ook zelf ophalen. Op deze pagina vindt u al onze lever- en afhaalmogelijkheden.

Gratis levering binnen België

Fixami.be hanteert binnen België de volgende verzending. PostNL verzendingen (van 0 tot 31,5 kg) zijn gratis voor bestellingen vanaf €50,-. Voor bestellingen tot €19,99 betaalt u €9,95 verzendkosten. Voor bestellingen van €20,- tot €34,99 betaalt u €7,95 verzendkosten en voor bestellingen van €35,- tot €49,99 betaalt u €5,95 verzendkosten.

Snelle levering

Als u de artikelen van maandag tot en met vrijdag vóór 21.59 uur heeft besteld en betaald*, wordt uw pakket meestal de volgende werkdag (of zaterdag) door PostNL aangeboden. Orders die in het weekend worden geplaatst, dit betreft vrijdag ná 21.59 uur tot en met zondag, zullen in de regel op maandag verzonden worden. Mocht uw bestelling ons magazijn onverhoopt met vertraging verlaten dan nemen we contact met u op.

Hoe wordt uw pakket verzonden?

Zodra u uw bestelling heeft geplaatst, wordt het pakket op de door u aangegeven wijze bij u bezorgd. Om de bestelde artikelen bij u af te leveren maakt Gereedschapcentrum.nl gebruik van de diensten van PostNL en DHL. Zodra uw pakket is afgeleverd aan de bezorgdienst ontvangt u per e-mail een bevestiging dat uw producten zijn verzonden. Eventuele beschadigde of verkeerd geleverde zendingen dienen binnen 5 werkdagen na ontvangst gemeld te worden.

Let op! U kunt een opmerking meegeven aan uw bestelling, maar verzoeken om uw pakket bijvoorbeeld onder de carport, in de achtertuin of over de schutting te plaatsen vallen buiten de verantwoordelijkheid van Fixami.be. In principe zal de bezorger van PostNL dergelijke verzoeken dan ook níet uitvoeren.

Niet thuis

Als u niet thuis bent probeert de bezorger het pakket eerst af te geven bij de buren. Lukt dit niet, dan laat de bezorger een niet-thuiskaart achter. Er volgt een tweede bezorgpoging. Mocht het onverhoopt wederom niet lukken, dan wordt uw pakketje naar het dichtstbijzijnde afhaalpunt gebracht. PostNL werkt hiervoor in België samen met Kariboo. Op de tweede niet-thuiskaart staat precies waar uw pakket naartoe is gebracht. Het pakket blijft hier maximaal 14 dagen liggen, alvorens het pakketje naar ons toe wordt geretourneerd. Liever niet bij de buren laten leveren? Selecteer deze optie tijdens het bestelproces.

Palletzending

Weegt een product 31,5 kg of meer? Of betreft het een erg groot product? Dan zijn wij in sommige situaties genoodzaakt uw bestelling als palletzending te versturen. Indien mogelijk splitsen we een bestelling bestaande uit meerdere producten die gezamenlijk te zwaar of te groot worden op in meerdere pakketten geschikt voor PostNL. Hier betaalt u niets extra's voor.

Palletzendingen voor bestellingen vanaf €100 zijn gratis. Palletzendingen voor bestellingen onder de €100 kosten €29,95. Stukgoederen (producten die te groot zijn voor reguliere verzending via PostNL, maar niet op een pallet verzonden hoeven te worden), worden net als palletzendingen verzonden via TransMission en dit kost ook €29,95.

Doordat een aantal producten te groot of te zwaar zijn dienen deze per pallet verzonden te worden. Dit staat per product vermeld en wordt tijdens het bestelproces automatisch aangegeven. Als u de artikelen van maandag tot en met vrijdag voor 17.00 uur heeft besteld en betaald*, wordt uw pakket meestal de volgende werkdag door de transporteur aangeboden. Orders die in het weekend worden geplaatst, dit betreft vrijdag na 17.00 uur tot en met zondag, zullen in de regel op maandag verzonden worden. Voor palletzendingen maakt Fixami.be gebruik van de distributeur TransMission.

Afhalen

U bent van harte welkom in onze showroom. Wilt u uw bestelling in onze showroom komen afhalen? We raden u aan uw bestelling online te plaatsen en te kiezen voor 'ophalen in showroom'. Zo weet u zeker dat de producten voor u gereserveerd zijn en ze voor u klaar liggen! Uiteraard kunt u ook gewoon langskomen en ter plekke uw aankoop doen. Voor meer informatie omtrent onze openingstijden en adresgegevens verwijzen wij u graag door naar onze showroom pagina.

*De leveringstermijn is alleen van toepassing wanneer u betaalt met PayPal, Mister Cash & Visa/Mastercard. Wanneer u betaalt met een van de overige betaalmethoden zal de levering 1 tot 3 werkdagen in beslag nemen.