Klik hier voor al onze acties.

Verzenden

Fixami.be biedt jou diverse manieren om jouw bestelling in ontvangst te nemen. Wij kunnen jouw bestelling laten leveren, maar je kunt jouw bestelling ook zelf ophalen. Op deze pagina vindt je al onze lever- en afhaalmogelijkheden.

Gratis levering binnen België

Fixami.be hanteert binnen België de volgende verzending. PostNL verzendingen (van 0 tot 31,5 kg) zijn gratis voor bestellingen vanaf €50,-. Voor bestellingen tot €49,99 betaal je €8,95 verzendkosten.

Je kan jouw pakket ook laten leveren op een DHL-servicepoint.

Snelle levering

Als je de artikelen van maandag tot en met vrijdag vóór 22.30 uur hebt besteld en betaald*, wordt jouw pakket meestal de volgende werkdag (of zaterdag) door PostNL aangeboden. Orders die in het weekend worden geplaatst, dit betreft vrijdag ná 22.30 uur tot en met zondag 18.00 uur, zullen in de regel op maandag verzonden worden. Mocht jouw bestelling ons magazijn onverhoopt met vertraging verlaten dan nemen we contact met je op.

Hoe wordt jouw pakket verzonden?

Zodra je jouw bestelling heeft geplaatst, wordt het pakket op de door jou aangegeven wijze bij je bezorgd. Om de bestelde artikelen bij jou af te leveren maakt Fixami.be gebruik van de diensten van PostNL en DHL. Zodra jouw pakket is afgeleverd aan de bezorgdienst ontvang je per e-mail een bevestiging dat jouw producten zijn verzonden. Eventuele beschadigde of verkeerd geleverde zendingen dienen binnen 5 werkdagen na ontvangst gemeld te worden.

Niet thuis

Als je niet thuis bent probeert de bezorger het pakket eerst af te geven bij de buren. Lukt dit niet, dan laat de bezorger een niet-thuiskaart achter. Er volgt een tweede bezorgpoging. Mocht het onverhoopt wederom niet lukken, dan wordt jouw pakketje naar het dichtstbijzijnde PostNL afhaalpunt gebracht. PostNL werkt hiervoor in België samen met Kariboo. Op de tweede niet-thuiskaart staat precies waar jouw pakket naartoe is gebracht. Het pakket blijft hier maximaal 14 dagen liggen, alvorens het pakket naar ons toe wordt geretourneerd. Liever niet bij de buren laten leveren? Selecteer deze optie tijdens het bestelproces.

Palletzending

Weegt een product 31,5 kg of meer? Of betreft het een erg groot product? Dan zijn wij in sommige situaties genoodzaakt jouw bestelling als palletzending te versturen. Dit staat vermeld in de winkelwagen. Indien mogelijk splitsen we een bestelling bestaande uit meerdere producten die gezamenlijk te zwaar of te groot worden op in meerdere pakketten geschikt voor PostNL. Hier betaal je niets extra's voor.

Als je de artikelen van maandag tot en met vrijdag voor 17.00 uur hebt besteld en betaald, wordt jouw pakket binnen 2 werkdagen door de transporteur aangeboden. Orders die in het weekend worden geplaatst, dit betreft vrijdag na 17.00 uur tot en met zondag, zullen in de regel op dinsdag aangeboden worden. Voor palletzendingen maakt Fixami.be gebruik van de distributeur TransMission.

Afhalen

Je bent van harte welkom in onze showroom.

*De leveringstermijn is alleen van toepassing wanneer je betaalt met PayPal, Bancontact & Visa/Mastercard. Wanneer je betaalt met een van de overige betaalmethoden zal de levering 1 tot 3 werkdagen in beslag nemen.