Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Fit-to-Fix

Categorie

  18 artikelen

  Helpende hand nodig?

  Onze specialisten staan voor je klaar

  employees

  Pagina 1 van 1

  Fit-to-Fix: Het merk dat je werkritme begrijpt

  Ben je een professional die hoge eisen stelt aan je gereedschap? Dan wil je niet zomaar het eerste de beste stuk gereedschap dat je tegenkomt. Dat begrijpen we. En dat begrijpt Fit-to-Fix ook. Dit merk richt zich op mensen zoals jij, mensen die precisie, efficiëntie en duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Fit-to-Fix biedt een breed scala aan gereedschap, van boren tot zaagmachines, allemaal ontworpen om je werk gemakkelijker en efficiënter te maken.

  Het onderscheidende vermogen van Fit-to-Fix

  Fit-to-Fix is meer dan alleen een merk; het is een belofte voor kwaliteit. Elk stuk gereedschap is het resultaat van uitgebreid onderzoek en grondige tests. Dit betekent dat wanneer je een Fit-to-Fix gereedschap in je handen hebt, je weet dat je kunt vertrouwen op zijn prestaties. Een interessant kenmerk van het merk is het gebruik van ‘smart technology’. Dit maakt het mogelijk om bijvoorbeeld de slijtage van je gereedschap in real-time te volgen via een app op je smartphone. Zo ben je altijd een stap voor op je werk en voorkom je onverwachte problemen.

  Waarom Fit-to-Fix kiezen bij Fixami?

  Bij Fixami begrijpen we dat tijd geld is. Daarom zorgen we voor snelle levering van je Fit-to-Fix producten, dankzij onze eigen voorraad. Geen wachttijden, geen vertragingen. En alsof dat nog niet genoeg is, bieden we ook nog eens scherpe online prijzen. Dus je krijgt niet alleen je gereedschap snel in handen, maar je houdt ook meer geld in je zak. Twee vliegen in één klap, en dat allemaal zonder concessies te doen aan de kwaliteit die je van Fit-to-Fix mag verwachten.

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is