Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Altrex

84 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 4

Jouw pad naar de top met Altrex: veilige en betrouwbare klimoplossingen

Ontdek Altrex, een merk dat synoniem staat voor betrouwbaarheid en veiligheid in de wereld van klimoplossingen. Of je nu een ladder, trap of steiger nodig hebt voor je klus, Altrex heeft het voor je. Altrex begrijpt dat elke klus uniek is en daarom biedt het merk een breed assortiment aan producten om ervoor te zorgen dat je altijd veilig en comfortabel kunt werken op hoogte.

Altrex: Je betrouwbare partner voor elke klus op hoogte

Met Altrex aan je zijde is elke hoogte binnen handbereik. Gespecialiseerd in het maken van ladders, trappen en steigers, biedt Altrex de veiligste klimoplossing voor elke situatie. De producten van Altrex zijn ontworpen met veiligheid als hoogste prioriteit, zodat jij je kunt concentreren op je werk, wetende dat je op betrouwbaar materiaal staat. En het mooie is, Altrex producten zijn te vinden bij dealers en verkooppunten op elk continent, wat bewijst dat de producten van Altrex wereldwijd worden vertrouwd.

Voordelen van het kopen van Altrex bij Fixami

Bij Fixami hebben we een breed assortiment aan Altrex producten, allemaal direct uit voorraad leverbaar. We weten dat je geen tijd te verliezen hebt, daarom zorgen we voor een snelle levering zodat je zo snel mogelijk aan de slag kunt met je nieuwe Altrex ladder, trap of steiger. En omdat we begrijpen dat de prijs ook belangrijk is, bieden we scherpe online prijzen voor al onze Altrex producten. Fixami en Altrex, een perfecte combinatie voor veilig en effectief werken op hoogte!

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is