Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Fento: comfort en ondersteuning voor elke professional

Als je aan Fento denkt, denk je aan ergonomie en comfort. Fento is een merk dat zich richt op het leveren van kwaliteitsvolle en ergonomische producten die vakmensen ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden. De identiteit van Fento is gebaseerd op een diepgaand begrip van de behoeften van professionals en het streven om deze behoeften te vervullen door middel van innovatieve en praktische oplossingen.

Unieke kenmerken van Fento

Fento onderscheidt zich door een unieke benadering van productontwikkeling. De producten zijn namelijk ontworpen uit eigen belang. De oprichters, zelf professionals in de industrie, erkenden de behoefte aan betere ergonomische oplossingen om fysieke klachten te verminderen en de efficiëntie te verhogen. Dit eigenbelang leidde tot het creëren van producten die precies afgestemd zijn op de behoeften van professionals, iets wat Fento tot een bijzonder merk maakt.

Koop Fento bij Fixami voor een ongeëvenaarde service

Bij Fixami, bieden we je de mogelijkheid om de kwaliteitsproducten van Fento te kopen tegen scherpe online prijzen. Ons grote online assortiment zorgt ervoor dat je altijd de juiste Fento producten kunt vinden die voldoen aan jouw specifieke behoeften. Naast ons brede assortiment bieden we ook snelle levering, waardoor je snel aan de slag kunt met je nieuwe Fento producten. Bij Fixami en Fento gaat het allemaal om het leveren van kwaliteit, comfort en gemak voor jou.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is