NL

FR

  Tuingereedschap

  (147)

  Handgereedschap

  (39)

  PBM

  (3)

  Verf & verfbenodigdheden

  (1)

Prijs

Fiskars

190 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 8

Fiskars: een traditie van kwaliteit sinds 1649

Stel je voor dat je gereedschap gebruikt dat is ontworpen door een merk dat al eeuwenlang bestaat. Met Fiskars hoef je je dit niet voor te stellen, want dit is de realiteit. Opgericht in 1649, Fiskars is een van de oudste bedrijven ter wereld. Dit Finse bedrijf heeft een ongeëvenaarde reputatie voor het maken van hoogwaardige hand- en tuingereedschappen. Van scharen tot snoeischaren, Fiskars heeft zichzelf gevestigd als een naam waarop je kunt vertrouwen als het gaat om duurzaam en betrouwbaar gereedschap.

Het unieke aanbod van Fiskars

Fiskars is gespecialiseerd in het maken van slimme, eenvoudige producten die je helpen om je werk efficiënt en moeiteloos uit te voeren. Elk stuk gereedschap is zorgvuldig ontworpen met het oog op functionaliteit en duurzaamheid, en met als doel het leven van de gebruiker gemakkelijker te maken. De toewijding van Fiskars aan kwaliteit en innovatie is te zien in elk product dat ze maken. En met een erfenis die teruggaat tot 1649, is het geen wonder dat Fiskars een leider is in de industrie.

Kies voor Fiskars bij Fixami

Het kopen van je Fiskars-gereedschap bij Fixami brengt vele voordelen met zich mee. Ten eerste hebben we een groot online assortiment aan Fiskars-producten. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare snoeischaar of een duurzame handzaag, bij ons vind je wat je nodig hebt. Bovendien zorgt onze snelle levering ervoor dat je niet lang hoeft te wachten om je nieuwe gereedschap in handen te krijgen. En met onze scherpe online prijzen weet je zeker dat je waar voor je geld krijgt. Kies voor Fiskars bij Fixami en ervaar de kwaliteit en betrouwbaarheid van een merk dat al eeuwenlang bestaat.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
 • Tools van topkwaliteit

 • Specialist in online

 • Altijd persoonlijk advies

 • Wat je project ook is