usp1
usp2
usp3

NL

FR

    Elektrisch gereedschap

    (6)

    Accessoires

    (4)

Prijs

Starmix

10 artikelen

Pagina 1 van 1

Stofzuigen op sterrenniveau met Starmix

Ken je Starmix al? Zo niet, maak dan je borst maar nat voor dé ster in het schoonmaakuniversum. Starmix, niet te verwarren met een nieuwe cocktail of DJ, is een Duitse grootmacht op het gebied van industriële stofzuigers en alles wat daarbij hoort. Van oorsprong gericht op het zware werk in de bouw, heeft dit merk zich ontwikkeld tot een must-have voor elke professional die stof en vuil serieus neemt. Maar ook voor de doe-het-zelver die zijn mancave of schuur stofvrij wil houden, biedt Starmix een arsenaal aan oplossingen. Met een geschiedenis die diep geworteld is in innovatie en kwaliteit, staat dit merk voor duurzaamheid. En laten we eerlijk zijn, in een wereld waarin we steeds bewuster omgaan met grondstoffen en duurzaamheid, is dat precies wat je wilt horen, toch?

Duurzaam door dik en dun

Bij Starmix draait alles om duurzaamheid en betrouwbaarheid. Of je nu de restanten van je verbouwing opruimt, je werkplaats een grote schoonmaak geeft, of gewoon de auto eens grondig onder handen neemt, je kunt op Starmix rekenen. Hun stofzuigers zijn niet alleen gebouwd om te presteren onder de zwaarste omstandigheden, maar ook met een blik op de toekomst. Duurzame materialen en een lange levensduur zorgen ervoor dat je niet elk jaar op zoek moet naar een nieuw model. Deze jongens zijn de marathonlopers onder de stofzuigers: ze gaan maar door en door, zonder te klagen. Dat is de betrouwbaarheid die je wilt in een wereld waar tijd geld is.

Topper in de collectie

Starmix heeft een breed scala aan producten die je helpen je ruimte spic en span te houden. Hun bouwstofzuiger, stofzakken en stofzuiger toebehoren zijn absolute toppers in de collectie. En wist je dat Starmix al meer dan 100 jaar meedraait? Begonnen in 1921, hebben ze de stofzuigerwereld revolutionair veranderd. Hun focus op het creëren van de ultieme schoonmaakervaring heeft geleid tot innovaties die de industrie op zijn kop zetten. Een leuk feitje: Starmix was een van de eerste merken die de blaasfunctie in stofzuigers introduceerde, waardoor je niet alleen zuigt, maar ook blaast. Hoe cool is dat?

Waarom Starmix bij Fixami?

Het antwoord is simpel: Fixami biedt je niet alleen een breed assortiment van Starmix aan, maar combineert dit ook met service waar je 'u' tegen zegt (maar liever 'je' en 'jij', natuurlijk). Met snelle levering zorgen we ervoor dat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe maatje in de strijd tegen stof. En dankzij ons grote assortiment vind je altijd wat je zoekt. Of je nu een professional bent die dagelijks met stof te maken heeft of een enthousiaste doe-het-zelver, Starmix en Fixami zorgen ervoor dat je altijd een schone werkplek hebt. Want zeg nou zelf, een schone werkplek is een schone geest, toch?